International, Stiri

Veste trista pentru toti fanii Cirque de Soleil!

O artistă a Cirque du Soleil a murit, sambata seara, dupa ce a cazut in timpul unui spectacol de acrobatie care a avut loc la Los Angeles!

cirquebelfinale

 

In Statele Unite a avut loc tragedia, in timpul unui spectacol, dupa cum a a anunţat duminică circul canadian într-un comunicat. Sarah Guyard-Guillot, avea doar 31 de ani si era mama a doi copii. Cunoscuta dupa numele de artista ca Sassoon, a decedat sambata cu putin inainte de miezul noptii la Centrul Medical Universitar sin Las Vegas, unde a fost transportata dupa ce a cazut de la 15 metri inaltime in timpul spectacolului Ka, de la teatrul MGM Grand.

„Toata familia Cirque de Soleil este profund indurerata de moartea accidentala a lui Sarah Guyard, artista a productiei Ka”, scrie circul in comunicatul difuzat duminica.

„Am inima zdrobita”, a declarat fondatorul circului din Quebec, Guy Laliberte. „Suntem complet distrusi de aceasta veste. Sassoon era o artista prezenta in Ka de la inceputul spectacolului, in 2006 si facea parte integranta din familia noastra foarte stransa a Cirque de Soleil. Aceasta ne aminteste, cu multa simplitate si respect, cat de extraordinar este fiecare dintre artistii nostri si aceasta in fiecare noapte”, a adaugat el.

Reprezentatiile Ka vor fi suspendate pana la noi ordine, conform comunicatului. Acesta este primul accident mortal produs in timpul unui spectacol al acestui circ, potrivit cotidianului Las Vegas Sun, care a fost primul ce a anuntat accidentul.

Claudia-Elena Ignat

blank