Featured, Politic

Circ, în Parlament, între PSD și PNL

Un nou episod de scandal a avut loc miercuri la audierea ministrului PNL propus ca ministrul Muncii, Violeta Alexandru si senatorul Daniel Zamfir .

La fel ca și data trecută, și acum actorii principali au fost parlamentanrii PSD – cei mai vocali la adresa ministrului propus al Muncii fiind senatorul PSD Daniel Zamfir și senatorul PSD Adrian Solomon.

Zamfir a ținut o adevărată tiradă verbală adresa Violetei Alexandru, vorbind la un moment dat, neîntrerupt, mai multe minute, deși ar fi trebuit doar să formuleze întrebări legate de proiectele ministrului propus al Muncii.

Deputatul PNL Pavel Popescu a încercat să oprească asaltul verbal al senatorului PSD Daniel Zamfir, reproșându-i acestuia că lucrurile de care vrobește acesta țin de ”revista presei”, și nu de audierea unui ministru propus.

La un moment dat, senatorul PSD Zamfir i-a cerut ministrului propus al Muncii să-și ceară chiar și scuze Gabrielei Firea.

”Și eventual să vă cereți scuze pentru acea ieșire publică absolut iresponsabilă la adresa doamnei Firea” – a spus Zamfir.

În replică, Violeta Alexandru a făcut un joc de cuvinte, spunând că în viață este bine ”să nu fii rea”.

”Da, e bine în viață să nu fii rea, să fii bun și să ai răbdare mai ales cu cei care urmăresc activitatea politică. Cineva acolo se teme probabil de mine din moment ce se face o monitorizare atât de strictă..” – a spus ministrul propus al Muncii.

 

blank