Ciprian Marica o critică dur pe Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie “Marius Nasta” din Bucureşti, care, în opinia fostului internațional, este mai interesată de aparițiile la televizor, deși sistemul sanitar este în criză profundă, din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19.

Nu doar dr. Beatrice Mahler este vizată de Ciprian Marica, ci toți directorii de spitale și medicii care ies constant la televizior pentru a face declarații legate de COVID-19, în condițiile în care spitalele sunt pline cu pacienți infectați.

“Se face un an de când în spațiul public apar aceleași figuri, aceiași vestitori ai groazei. Nu e intervenție televizată în care să nu anunțe nenorociri prezente sau viitoare, că nu mai sunt locuri la ATI, că vor muri oameni care nu pot fi îngrijiți!

Bai, dar voi, directori de spitale, șefi sau doar medici, când mai munciți dacă toată ziua sunteți la televizor? Când mai căutați voi soluții pentru cei cu probleme, că ziua are doar 24 de ore în care voi nu faceți decât să vă văitați sau să amenințati la TV.

De un an de zile, aceleași figuri. Care au avut un an de zile să găsească rezolvări, nu probleme. Care pentru asta sunt plătiți. Dar chiar n-or fi alte competențe în domeniu care sa vorbească și, mai ales, să vină cu soluții?”, a scris, în primă fază, Ciprian Marica pe contul personal de Facebook.

Ciprian Marica, revoltat: “Ajunge! Mai odihniți-vă și voi!”
În încheiere, fostul internațional a precizat că își dorește să vadă la televizor pe medicii care într-adevăr se luptă cu pandemia de COVID-19 și care au salvat vieți.

“Nu mai știe nimeni nimic despre Covid în țara asta, în domeniul medical? N-a învățat nimeni altcineva nimic într-un an de pandemie? N-or fi medici dedicați meseriei, care au muncit în anonimat și au salvat vieți și care sa aducă oamenilor și optimism, speranță? Hai să-i vedem și pe ei!

Nu de alta, dar de ăștia tot scoși în față să bage groază în populație ne-am cam săturat! Ajunge! Că pare că vă face placere, ca de-abia așteptați să promovați frica, groaza! Ajunge! Mai odihniți-vă și voi! Mai odihniți-i și voi, ăștia care-i băgați la înaintare!”, a scris Ciprian Marica.