Monden, Stiri

„Ciorbă” ataca din nou familia Reghecampf

„Ciorbă” ataca din nou familia Reghecampf 

blank

Dumitru Tudor iese din nou la tv si aduce tot felul de justificari pentru presupusa mita ceruta Anei Maria Prodan. Acesta a fost arestat dar judecatorii au stabilit ca poate fi cercetat in stare de libertate.

Chiar daca judecatorii au stabilit ca Dumitru Tudor alias ”Ciorba”, sa fie cercetat in stare de libertate acesta iese pe la tv si incepe sa isi justifice in propiile cuvinte nevinovatia. Acesta a fost initial arestat pentru ca a cerut mita familiei Reghecampf pentru a nu divulga public o posibila arestare a Anei Maria Prodan din strainatate. ”Ciorba” incearca sa povesteasca totul cronologic si de unde a pornit totul : „Eu am postat o caterinca pe Facebook, ea a luat foc si a inceput sa ma jigneasca. Am zis ca daca are nevoie de bani, poate face altceva pentru banii astia si a iesit scandalul asta. A doua zi, eram in restaurant, vorbeam in direct la un post TV, m-a sunat sotul ei care m-a rugat sa terminam scandalul. Din momentul acela eu nu am mai aparut nicaieri. Am uitat telefonul intr-o seara la restaurant. M-am uitat pe telefon si am vazut apeluri de la Reghe. L-am sunat si mi-a spus ca ma omoara si ca pune mana pe fiul meu.”, a declarat aseara la CancanTv, Dumitru Tudor.

Dumitru Tudor s-a afisat cu familia la tv pentru a acumula incredere in cuvintele pe care le spune. Astfel  Mirela Tudor, fiica lui ”Ciorba” ajunge sa ii ia apararea tatalui : „Va asigur ca Ionut Lutu a stiut de aceasta manevra cu siguranta si l-a lucrat pe tata. Cu trei zile inainte a venit la restaurant, a vorbit cu tata si cand a iesit afara a fost auzit de un angajat cum spunea cuiva la telefon si ii spunea: a pus botul fraierul, putem sa-l lucram, in cateva zile facem!. Asta mi-a spus angajatul”, a spus aceasta.

blank