Nu conţine grăsimi periculoase şi zahăr. În schimb, are ca ingrediente principale antioxidanţi şi minerale care ajută la reglarea glicemiei, menţinerea la indici optimi a colesterolului şi a tensiunii. Îndulcitorul care înlocuieşte zahărul este sută la sută natural şi provine de la o plantă care creşte în regiunea munților Anzii din Bolivia și Peru. Compania Kuka Xoco care are sedii la Boston, SUA, şi în Bolivia spune că noul sortiment de ciocolată va fi pus pe piaţă anul viitor.
CIOCOLATA MEDICAMENT
De: Mitus Angelescu Data publicare articol:
- Mitus Angelescu Autor
Alte știri din Actualitate:
- Ce este „suveranismul” în care George Simion și AUR vor să ne „îngroape”? Viktor Orban îl sprijină vineri, 26 aprilie 2024, 10:27
- Cum se va termina un război între Rusia și NATO în care România e parte. Avertismentul unui general vineri, 26 aprilie 2024, 8:47
- PSD se ține de cuvânt: pensiile se primesc înainte de Paște vineri, 26 aprilie 2024, 6:37