Nu conţine grăsimi periculoase şi zahăr. În schimb, are ca ingrediente principale antioxidanţi şi minerale care ajută la reglarea glicemiei, menţinerea la indici optimi a colesterolului şi a tensiunii. Îndulcitorul care înlocuieşte zahărul este sută la sută natural şi provine de la o plantă care creşte în regiunea munților Anzii din Bolivia și Peru. Compania Kuka Xoco care are sedii la Boston, SUA, şi în Bolivia spune că noul sortiment de ciocolată va fi pus pe piaţă anul viitor.

CIOCOLATA MEDICAMENT
De: Mitus Angelescu Data publicare articol:
-
Mitus Angelescu Autor
Alte știri din Actualitate:
-
Români, vi se mai pregătește ceva! Lista completă a taxelor și impozitelor care vor fi majorate în 2026 luni, 15 septembrie 2025, 7:03
-
Contraamiral: De ce nu vom trimite soldați în Ucraina? Rolul nostru – să ținem spatele frontului duminică, 14 septembrie 2025, 14:54
-
CUTIA NEAGRĂ Cum se sifonează banii publici în regimul de austeritate impus de Guvernul Bolojan. Ministrul Dragoș Pîslaru, afaceri de milioane de euro derulate printr-o firmă de consultanță specializată în fonduri europene duminică, 14 septembrie 2025, 6:58