Actualitate, Stiri

Cioacă a mai trus un tun, de după gratii!

O bancă şi procurorii se “ceartă” pe apartamentul unde se crede că a fost tranşată Elodia

Cioaca

Cu toate ca este condamnat la 20 de ani de inchisoare, Cristian Cioaca a reusit sa mai faca o aroganta la adresa autoritatilor, dar si a unei… banci. Ultimul „tun” dat de sotul Elodiei este unul imobiliar.

Situatia lui Cioaca nu este deloc una usoara, iar aici nu ne referim doar la anii grei de inchisoare pe care ar trebui sa-i ispaseasca daca avocata lui nu va reusi sa scoata un „iepure” castigator din palarie. Fostul politist este in pericol sa piarda apartamentul in care autoritatile sustin ca a ucis-o pe Elodia, pentru ca nu si-a mai platit ratele la banca de cativa ani buni. Mai precis, este vorba de un credit de aproape 70.000 de euro, pe care Cristian Cioaca l-a contractat la sfarsitul anului 2003, cand sotia lui inca mai era langa el. In primavara acestui an, banca la care sotul Elodiei isi facuse credit a obtinut in instanta executarea silita a imobilului.

Problema este ca la inceputul lunii trecute, Parchetul de pe Inalta Curte de Casatie si Justitie a introdus o noua actiune in justitie, prin care contesta executarea silita in cazul apartamentului din Brasov. Cum s-a ajuns la aceasta situatie? Ei bine, statul roman a cheltuit o suma uriasa in ancheta, pe care incearca s-o recupereze tot de la Cioaca. Pana cand acesta va avea parte de o decizie definitiva si irevocabila, Parchetul a dispus un sechestru asigurator pe toate bunurile acestuia, inclusiv pe apartamentul ipotecat. Pana cand toata aceasta incurcatura se va rezolva, proprietar in acte ramane… Cristian Cioaca.

Oricum, presupunand ca imobilul in care Elodia ar fi fost ucisa si transata de Cioaca, asa cum sustin anchetatorii, va fi scos la licitatie (ceea ce se va si intampla mai devreme sau mai tarziu) ne intrebam cine ar vrea sa locuiasca aici. Probabil un amator de senzatii tari! Aviz lui Dan Diaconescu – aici ar fi sediul perfect pentru viitorul OTV, mai ales ca apartamentul are patru camere, deci e mult mai mare decat garsoniera in care a inceput pentru prima data emisia acest post.