Iată pe cei care vor urmări şi nota săriturile în apă ale vedetelor!

 juriu-splash

Ozana Barabancea, Cosmin Selesi si Catalin Preda, multiplu campion national la sarituri, sunt juratii show-ului “Splash! vedete la apa”, care va incepe, in curand, la Antena 1.

Show-ul verii la Antena 1 este fara doar si poate „Splash! Vedete la apa”, emisiunea in cadrul careia numeroase vedete isi vor testa limitele, executand sarituri spectaculoase in apa, de la inaltimi cat mai mari. Concurentii vor fi anul acesta jurizati de Ozana Barabancea, Catalin Preda si Cosmin Selesi.

Daca anul trecut Ozana Barabancea s-a remarcat, in cadrul acestui show, prin curaj, ambitie si perseverenta, reusind sa sara de la zece metri inaltime, anul acesta o regasim la masa juratilor, alaturi de campionul Catalin Preda si de mai vechiul sau colaborator si prieten, Cosmin Selesi.

“Ma simt extrem de utila in aceasta postura, pentru ca mi-am facut o parere, inca de anul trecut, despre munca de echipa de aici, despre munca la apa si cu antrenorii. Imi amintesc cu drag fiecare antrenament si cat de ambitioasa eram, cat de mobila si constiincioasa. Voiam sa fiu tot timpul in forma si faceam cate doua antrenamente pe zi, pentru ca imi doream sa fac o impresie buna. Si am reusit sa fac o impresie foarte buna! Ca jurat, voi fi extrem de echidistanta si ii voi aprecia pe cei care se autodepasesc si care isi demonstreaza curajul si perseverenta, dar si capacitatea de a face show”, spune Ozana.

Daca tanarul campion Catalin Preda a facut parte si anul trecut din juriul acestui show, pentru Cosmin Selesi postura de jurat este o premiera.

“Sunt pentru prima oara intr-un juriu si mi-e teama, pentru ca nu m-am mai aflat niciodata intr-o asemenea ipostaza. Ozana si Catalin, colegii mei din juriu, mi-s dragi si sunt convins ca o sa facem o echipa frumoasa la ’Splash!’. Ce voi puncta? Curajul si evolutia fiecarui concurent”, declara Cosmin Selesi.

Din postura de jurat, Cosmin o va nota pe, Alina Puscas, colega sa de prezentare de la “Te cunosc de undeva!” si, spune el, va fi mai exigent cu ea decat cu ceilalti concurenti, pentru ca “am asteptari mari de la Alina. Mai ales, pentru ca ea este o fire sportiva, uneori prea sportiva”.

Citeste si...
Furibund! Laurenţiu Reghecamph, scos din minţi de Victor Piţurcă, atacă!