Actualitate

Cine va fi noul primar general interimar al Capitalei?

Se poate spune ca se lupta corp la corp pe scena politica a Capitalei. UNPR-ul lui Gabriel Oprea pierde tot mai mult teren si asta dup ace liberalii și psd-iștii pare ca au batut palma pentru a scapa de partidul generalului.[youtube https://www.youtube.com/watch?v=hrDhSZBQ3P8]

Capitala a fost deja impartita intre PNL si PSD. În acest moment PNL și PSD și-au împărțit politic regiile din subordinea CGMB: PNL a luat RADET-ul, iar PSD RATB-ul. Și celălalte entități au fost împărțite pe același algoritm.

Desi oamenii lui Ponta au depus adevarate eforturi, in cadrul CGMB  a fost revocat din functie primarul general interimar. Favorit la preluarea fotoliului de primar general interimar este Razvan Sava care este si consilier general al PNL. Acesta, spun sursele, este sustinut de Rares Manescu, primarul sectorului 6, dar si de co-presedintele PNL Bucuresti, Teodor Atanasiu.

Faptul ca Razvan Sava este favorit, a creat un mega scandal in PSD iar presedintele organizatiei Bucuresti, Robert Negoita este direct vizatt. Acesta este acuzat ar fi pe interes si a făcut blat cu PNL. Totodata, oamenii se tem ca Robert Negoita au urma sa treaca in barca PNL-ului.

PNL l-a propus pe Razvan Sava pentru interimatul la Primaria Capitalei

În cadrul ședinței Comitetului Executiv al PNL București care a avut loc astăzi, 24 noiembrie 2015, având în vedere votul exprimat de Consilierii Generali în cadrul ședinței CGMB, prin care Primarul General Interimar Ștefănel Dan Marin a fost demis, PNL București a decis următoarele:

  1. Demararea procedurilor necesare pentru constituirea unei noi majorități la nivelul Consiliului General al Municipiului București pe baza Acordului pentru bucureșteni inițiat de PNL și pentru susținerea unui reprezentant al PNL care să ocupe funcția de Primar General Interimar.
  2. Desemnarea domnului Răzvan Sava, reprezentant al PNL în Consiliul General, pentru preluarea funcției de Viceprimar și implicit a atribuțiilor de Primar General Interimar.

Partidul Național Liberal rămâne consecvent Acordului pentru bucureșteni propus Consiliului General și societății civile și va face toate demersurile necesare pentru ca acesta să fie respectat și implementat.