International, Stiri

Cine va fi domnul care va fi dispus să dea 10 milioane de dolari pe acest sutien!

Bijuteria a fost prezentată în show-ul Victoria’s Secret

victoria6

Aseara, la New York, a avut loc traditionalul show Victoria’s Secret, iar ingerasii brandului au facut furori pe podium prezentand noua colectie a celebrului brand de lenjerie intima. Cel mai asteptat moment al serii a fost defileul supermodelului britanic Candice Swanepoel, care a purtat un sutien ce valoreaza 10 milioane de dolari.

victorias-secret

Candice Swanepoel a facut furori pe catwalk-ul Victoria’s Secret purtand un sutien aurit si cu incrustat cu diamante, ce valoreaza nu mai putin de 10 milioane de dolari.

victoria3

Este o traditie in cadrul show-ului anual Victoria’s Secret ca unul dintre modelele ce defileaza pe podium sa poarte un sutien foarte scump, iar cel din acest an poarta numele “The Royal” si este o creatie a bijutierului elvetian Mouawad.

victoria21

Piesa de vestimentatie este incrustata cu 4.200 de pietre pretioase precum rubine, diamante si safire galbene. Sutienul vine la pachet cu o curea din aur, incrustata cu diamante.

victoria30

Show-ul Victoria’s Secret a fost inregistrat ieri integral de camerele de filmat si urmeaza a fi difuzat pe postul de televiziune NBC pe 10 decembrie.

 

 

blank