Showbiz, Stiri

Cine a susţinut-o din culise pe Andreea Marin, la prima ediţie a emisiunii „Preţuieşte viaţa”?

Nu este vorba de Violeta, fiica ei urmărind-o de acasă!

media_138235351924774000

Andreea Marin a revenit pe micul ecran, aseara, la TVR, prezentand live, timp de trei ore, emisiunea “Pretuieste Viata”. “Zana” a avut un real succes, desi a avut emotii imense, iar totul a decurs asa cum si-a dorit.

media_138235354361548100

Andreea Marin a fost sustinuta de iubitul ei, medicul turc Tuncay Ozturk, care a stat in platou pe toata perioada emisiunii. Micuta Violeta, fiica ei, nu a putut fi prezenta in platou din cauza orei tarzii, insa a urmarit-o pe mama ei de acasa. Si zeci de mii au stat cu ochii lipiti de televizoare ca sa o vada pe Andreea Marin la “Pretuieste Viata”. “Zana” a pus mult suflet in acest proiect, a muncit cot la cot cu echipa sa, si a recunoscut ca a avut mari emotii.

media_138235363427561200

 “N-am avut atatea emotii la niciun examen din viata mea, oricat de dificil. Probabil ca si responsabilitatea a fost mai mare decat oricand pentru ca formatul imi apartine, sunt si co-producator in parteneriat cu SRTV, ceea ce inseamna ca am o echipa mare de oameni de care raspund si administrativ, si editorial. Daca odinioara, Valeriu Lazarov avea aceasta responsabilitate, si eu eram director de program si moderator, acum simt toate greutatile pe care le ducea pe umar, odinioara, mentorul meu. Dar totul e bine cand se termina cu bine! A fost un debut minunat, am avut de patru ori audienta medie a postului national, ceea ce e o mare reusita la prima emisiune. Avem un potential clar chiar daca nu avem pe acel tronson istoria pe care o au deja posturile concurente. Dar stiti vorba aceea… cei din urma vor fi cei dintai. Asa cum am construit odinioara de la zero si formatul longeviv “Surprize, Surprize”, pe acelasi drum avem de gand sa mergem si cu “Pretuieste Viata”. Eu stiu ca atunci cand faci o munca serioasa si cu daruire, oamenii de acasa te simt si vin din ce in ce mai multi alaturi de tine”, a declarat Andreea Marin.

media_138235374207534500

 

 

blank