Cine sunt stiristele cu bust impresionant dacă te uiţi la ştirile PRO TV, zici că ai nimerit la un concurs de frumuseţe. Prezentatoarele din platou, dar şi fetele care fac teren sunt alese după acelaşi tipar: zâmbet perfect, dinţi de porţelan, carismă şi bust generos. În topul ştiristelor cu cei mai mari sâni, naturali sută la sută, sunt Andreea Esca, Oana Andoni şi Lavinia Petrea.

Andreea Esca are un decolteu generos
Andreea Esca (46 de ani) se identifică cu ProTV, alături de care şi-a început cariera la 1 decembrie 1995, printr-un salut rămas celebru, „Bună seara România, Bună seara Bucureşti, Pro TV te salută”. Are 46 de ani, doar 1,62 metri înălţime, însă atuurile ei fizice sunt zâmbetul şi decolteul. Prezentatoarea ştirilor de la ora 19.00 ştie să-şi pună bustul în valoare şi alege ţinute sexy atât la evenimentele mondene, cât şi la pupitrul ştirilor. Rochiile cambrate în talie, de lungime medie şi cu vedere la decolteu sunt preferatele ei.

Cine sunt stiristele cu bust impresionant si…natural daca te uti la PRO TV ai nimerit la un concus se frumusete :

Oana Andoni, ca o păpuşă Barbie. Şi ea are sâni naturali!
O altă ştiristă cu care ne-am obişnuit pe micul ecran este Oana Andoni (40 de ani), vedeta PRO TV cu chip de păpuşă Barbie, care
prezintă în weekend ştirile de la ora 19.00. Prima ei întâlnire cu televiziunea a fost în 1997, când a primit propunerea de a colabora la o emisiune matinală zilnică la TVR Iaşi. Patru ani mai târziu a participat la un casting pentru postul de prezentator-redactor la ProTV Iaşi, fiind aleasă din 800 de candidaţi. Blondina are şi ea un decolteu de infarct, cu sâni mari, naturali.

Cine sunt stiristele cu bust impresionant si…natural daca te uti la PRO TV ai nimerit la un concus se frumusete :

Lavinia Petrea, o mămică superbă
A născut în luna august cel de-al treilea copil, o fetiţă, aşa că acum se află în concediu de maternitate. Lavinia Petrea, partenera lui Mihai Dedu la ştirile de dimineaţă, arată ca o puştoaică la cei 36 de ani. Are o siluetă impecabilă, încât nici n-ai zice că a trecut prin trei sarcini. Lavinia a fost reporter, apoi a ajuns prezentatoare de ştiri în 2012, când a înlocuit-o la matinal pe Andreea Liptak.

Cine sunt stiristele cu bust impresionant si…natural daca te uti la PRO TV ai nimerit la un concus se frumusete :