PSD
Politic

Cine sunt oamenii din PSD puși de George Simion să candideze la primăria Iași și în Parlament?

Cine sunt oamenii din PSD puși de George Simion să candideze la Primăria Iași și în Parlament? – anunțul a fost făcut în urmă cu puține momente la Iași.

George Simion a anunțat că doi „traseiști” care au stat ani buni în PSD vor candida pentru funcții importante din partea AUR. Tudor Ciuhodaru, actual europarlamentar PSD, va candida la Primăria Iași.

Deputatul PSD, Marius Ostaficiuc, a fost racolat de George Simion zilele trecute și va candida la Parlament din partea AUR.

Deputatul PSD, Marius Ostaficiuc, a fost racolat de George Simion zilele trecute și va candida la Parlament din partea AUR.

El a lucrat aproape toată viața la stat. Fără afaceri și bugetar de cursă lungă, Ostaficiuc acordă împrumuturi unor persoane fizice de sute de mii de lei și vinde, într-un singur an, mașini de zeci de mii de euro.

Marius Ostaficiuc este în PSD de 23 de ani – plimbându-l pe la Poșta Română, Primăria Iași sau Compania de Autostrăzi – iar acum a anunțat că nu se mai regăsește în PSD.

PSD

Înainte să lucreze la stat a fost agent de asigurări și agent economic la o firmă de pază. Apoi, a fost consilier parlamentar, membru în CA de la Termoservice Iași, Salubris Iași, Poșta Română, CNADNR, consilier local Iași și deputat.

În declarația de avere Ostaficiuc nu apare ca un bugetar modest de cursă lungă. Are 3 terenuri, o casă și un apartament. Anul trecut a vândut 2 mașini în valoare de 50.000 de euro. Toți banii pe care îi câștigă pare că îi împrumută. Are 4 împrumuturi acordate unor persoane fizice și al cincilea unei firme – total de peste 700.000 lei.

Tudor Ciuhodaru, medic și europarlamentar PSD, a fost racolat de George Simion și va candida din partea AUR la Primăria Iași.

Ciuhodaru a câștigat, în 2022, de la Parlamentul European, suma de 165.000 de euro. Dar, același Ciuhodaru a câștigat 235.000 de lei, adică 4.000 euro/lună ca medic.

blank