Cum a făcut primii bani actuala iubită a lui Mr. Pink

  Monica Gabor primii bani 2

Monica Gabor are parte numai de iubiți cu dare de mână. De unde făcea naveta Bacău- București cu maxi-taxi, de cinci ani încoace are în garaj doar mașini de fițe

Monica Gabor a plecat, cu tot cu celebritate, în Statele Unite, pentru a fi alături de iubitul ei, un milionar chinez. Fosta “Scorpie de la Izvorani” nu a fost mereu o femeie întreţinută, ci şi-a câştigat banii singură încă de pe vremea când era la liceu, în Bacău.

 

Când a cunoscut-o Irinel şi a decis să o ia de soţie, Moni nu terminase încă 12 clase, aşa că s-a transferat de la liceul din Bacău, pe care îl urma, la unul din Snagov.

Până atunci, însă, Monica învăţase destul de bine şi la liceul din Moldova. Ea a avut mereu bursă de merit. Ba, mai mult, atunci când a obţinut media finală 9,87, a primit din partea liceului şi “premiu pentru rezultate deosebite la învăţătură” în valoare de 50 de dolari, scrie YahooNews!

 

Cu toate că şi-a ocupat timpul cu modelingul, Monica Columbeanu şi-a terminat cu brio liceul şi a urmat cursurile Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA, aceasta fiind nu doar ambiţia ei, ci şi a soţului Irinel, care spunea mereu că îşi doreşte nu doar o nevastă frumoasă, ci şi deşteaptă.