Politic, Stiri

Cine se mai teme de Crin Antonescu, după ce a făcut “un simplu pieton” în politică

Crin Antonescu: “Teroarea mediatică declanşată împotriva mea şi coordonată de Victor Ponta nu mă intimidează!”

  Crin

Crin Antonescu a afirmat luni ca nu se va lasa intimidat de “teroarea mediatica” declansata impotriva sa si “coordonata” de premierul Victor Ponta, care continua in ciuda faptului ca a anuntat ca nu va mai candida la presedintia Romaniei.

“Constat dupa 48 de ore ca si in situatia in care am anuntat ca nu mai candidez continui sa fiu in centrul spaimelor si atacurilor dl Ponta. Aceasta teroare mediatica nu ma intimideaza”, a afirmat acesta, in fata ziaristilor.

El a infirmat si declaratia lui Victor Ponta potrivit caruia retragerea sa din cursa pentru prezidentiale ar fi fost influentata de presedintele Traian Basescu.

“Decizia mea nu are nicio legatura cu Traian Basescu”, a spus Antonescu, declarandu-se “surprins” ca nimeni nu a observat ca, dupa demararea negocierilor dintre PNL si PDL, cariera politica a sefului statului “s-a incheiat”.

“Traian Basescu nu mai este decat liderul unui partid de 6% care nu e chemat si nu e primit deocamdata de nimeni la nicio negociere”, a subliniat Crin Antonescu, referindu-se la PMP.

 

 


loading...