Showbiz, Stiri

Cine se aseamănă… se culege!

Asemănări între Bianca Drăguşanu şi Nicoleta Luciu, între Victor Slav şi Zsolt Csergo. Se poate spune despre cele două femei că aşa fină, aşa naşă! Bianca Drăguşanu şi Victor Slav cu siguranţă şi-au ales naşii fără să stea prea mult pe gânduri.

2 feteBianca Drăguşanu şi Victor Slav se pregătesc intens pentru nunta ce va avea loc în această lună. Cei doi porumbei au parte de nişte naşi „exotici” prin asemănarea dintre cele două perechi şi notorietatea celor patru.

BiancaFiecare cuplu cauta sa-si ia o pereche de nasi care sa aiba ceva in comun cu ei, pentru ca numai asa vor putea avea o relatie speciala si de durata. Cu siguranta cuplul Dragusanu – Slav si Luciu – Csergo au cate ceva in comun! Cateva lucruri le stim si noi.

BNicoletaianca si Nicoleta se intrec in siluete! Atat bruneta, cat si roscata au recunoscut de nenumarate ori ca au tinut diete si ca au facut foamea ca sa arate asa, lucru care se intampla si astazi. Desi carcotasii sustin ca numai sanii sunt de ele, si le considera a fi anorexice, ei bine, cele doua chiar se simt bine in pielea lor si sunt mandre de siluete.

Bianca VladNicoleta ZsoltSlav si Csergo au si ei cel putin o pasiune comuna: sportul! In timp ce Zsolt practica de mai bine de 30 de ani hochei si pe langa asta mai joaca tenis si schiaza, Victor petrece ore in sir la sala de sport tragand de fiare. Un lucru este sigur: toti patru sunt preocupati de siluetele lor si incearca sa manance cat mai sanatos!

blank