Showbiz, Stiri

Cine s-a dat la Bahmu?!

Adriana Bahmuţeanu, curtată de Leo de la Strehaia: “I-am spus: decât o noapte proastă, mai bine o prietenie îndelungată”

Pe vremea când Adriana Bahmuţeanu conducea o revistă de mondenităţi şi între una din desele despărţiri de Silviu Prigoană, cunoscutul cuceritor a atacat, încercându-şi norocul cu vedeta tv.

BahmuAdriana a spus că a fost curtată de Leo de la Strehaia, dar acest lucru nu a deranjat-o pentru că totul s-a petrecut în limitele civilizaţiei. “Mi-a trimis un buchet de flori, l-am cunoscut, am stat de vorbă şi e un tip ok. I-am spus că există un proverb <Decât o noapte proastă, mai bine o prietenie îndelungată>. Şi am rămas în relaţii foarte bune, nici vorbă să insiste, mi-a trimis o dată un buchet de flori. Care-i problema? A fost foarte frumos din partea lui, a fost în regulă.”, a declarat Adriana Bahmuţeanu, conform spynews.ro.

Refuzul pe care l-a primit Leo de la Strehaia din partea Adrianei Bahmuţeanu este probabil una dintre rarele ocazii în care cuceritorul a primit un răspuns negative din partea femeilor, pe care are obiceiul să le impresioneze cu diverse cadouri.