Featured, Showbiz

Cine moşteneşte averea lăsată în urmă de Ionela Prodan. „Umblă pe la toate primăriile, ca să rezolve cu actele”

Cunoscuta cântăreaţă de muzică populară Ionela Prodan a murit în urmă cu câteva zile, lăsând în urmă nu numai o moştenire muzicală, ci şi o avere considerabilă.

Ionela Prodan a reuşit să strângă o avere impresionantă în cariera sa. Aceasta avea pe numele său patru case, 1,4 milioane euro în conturi, dar şi venituri oficiale de 2.200 lei pe lună, scrie viva.ro. Mama impresarului Anamaria Prodan Reghecampf deţinea un teren agricol şi unul intravilan, două autoturisme, bijuterii de 5.000 euro şi tablouri de 10.000 euro.

Anca, sora lui Anamaria Prodan, care locuieşte în SUA, i-a lăsat şi partea ei de avere tot surorii. „Anca, sora Anei, a plecat spre America azi de dimineaţă. În toate aceste zile, cele două surori au umblat pe la notariate, iar Anca i-a cedat Anamariei toată averea lăsată moştenire de Ionela Prodan. A spus că e sora mai mare şi că ea ştie cel mai bine ce trebuie să facă. La ei în familie nu se pune problema de certuri, scandaluri, neînţelegeri. Nu a fost niciodată vorba despre aşa ceva, scandaluri între fraţi pe avere sau pe alte subiecte. Ana umblă, acum pe la toate primăriile de sector, ca să rezvolve cu actele. Ionela Prodan a lăsat moştenire mai multe case, terenuri, locuri de veci, bani din drepturile de autor. E vorba despre câteva milioane de euro”, a declarat o sursă din apropierea Anamariei Prodan Reghecampf, pentru publicaţia citată.

Mai mult, potrivit unor alte surse, Anamaria ar dori să se mute definitiv în SUA şi ar urma să vândă unele din proprietăţile moştenite de la mama ei, Ionela Prodan.