Showbiz, Stiri

Cine-l sprijină moral pe matinal în afaceri?

Dani Oțil vrea să investească într-un business care să-i poarte numele

Dani 2

 Până să afle Mihaela Rădulescu (43 de ani) dacă mai vrea sau nu să aibă o relaţie de iubire cu Dani Oţil (33), cei doi au stabilit o altă prioritate. Şi anume, să facă afaceri împreună. El vrea să-şi deschidă sală de fitness, ea îl ajută

Dani 1

Prezentatorul matinalului de la Antena 1 vrea să-şi deschidă sală de forţă, nu în Capitala împânzită de astfel de spaţii, ci tocmai la Corbeanca, acolo unde el s-a mutat de la începutul acestui an. El e cel cu ideea, dar şi cu banii. Şi care e rolul Mihaelei în combinaţia asta? Diva îl sprijină moral. Asta pentru că ei sunt în continuare foarte buni prieteni şi se sfătuiesc, iar Dani o ascultă.

Dani 4

Motivul pentru care Dani Oţil vrea să deschidă o sală de fitness la Corbeanca e unul simplu: s-a săturat să tot dea banii la alte săli de fitness din Capitală, departe de casa lui. Pentru început, el nu va investi o sumă fabuloasă în acest proiect, ci câteva mii de euro, din care să cumpere aparate de bază. Iar dacă treaba-i merge ca unsă, atunci va ridica o frumuseţe de complex care să-i poarte numele. (I.G.)