Showbiz, Stiri

Cine îşi mai aminteşte de Cătălina Toma?

Iată cum arată după 20 de ani de la succesul fulminant pe care l-a avut în muzica românească!

Catalina 90
Catalina Toma, la inceputul carierei muzicale

Cantareata Catalina Toma facea furori la inceputul anilor ’90! Piesa ei “Poveste fara sfarsit”, interpretata impreuna cu BUG Mafia, a adus-o in atentia iubitorilor de muzica, iar stilul sau excentric, par extrem de scurt, blond, buze senzuale si tinute provocatoare au facut din ea un idol pentru amatorii de hip-hop!

Din pacate, desi era in plina glorie si toata lumea o venera, la un moment dat, Catalina a renuntat la muzica si multa vreme nu s-a mai stiut de ea! Apoi a plecat in America si, timp de 20 de ani, numele sau nu a mai fost pronuntat in showbiz!

Pana de curand, cand cantareata a facut inca o incercare sa revina in muzica si a lansat in SUA cateva piese, care, spera ea, vor ajunge la inima publicului!

Si daca pe plan artistic, lumea a uitat-o, ei bine, in ceea ce priveste aspectul fizic, parca nu a trecut nici macar un an peste Catalina!

Ea are acelasi look inconfundabil, blonda si tunsa foarte scurt. La fel stau lucrurile si in privinta vestimentatiei, care este una excentrica si ar face-o invidioasa pana si pe Lady Gaga!

O demonstreaza pozele pe care le-a facut, recent, artista, in cateva sedinte foto incendiare, concepute chiar de ea! Doar fotografia a fost dintotdeauna a doua ei mare pasiune!