Showbiz, Stiri

Cine îşi bagă coada în noua relaţie de iubire a Gabrielei Cristea?!

E posibil să se clatine cuplul Gabi Cristea – Tavi Clonda?

gabriela-cristea-tavi-clonda

Gabriela Cristea si Tavi Clonda au deja probleme in cuplu. Fosta iubita a solistului, despre care unii sustin ca inca ar avea o relatie cu el, i-a trimis un SMS prezentatoarei TV prin care a lasat-o sa inteleaga faptul ca are un iubit deja… luat.

Gabriela Cristea si Tavi Clonda intampina deja primele probleme in cuplu, la doua luni de cand s-au cunoscut. Se pare ca fosta iubita a solistului, de care unii sustin ca inca nu s-a despartit oficial, incearca sa creeze neintelegeri intre ei.

Conform presei mondene, ea i-ar fi trimis Gabrielei un SMS in care o mustra pentru faptul ca se iubeste cu partenerul ei si i-ar fi oferit cateva detalii incomode despre relatia lor.

Deranjata de situatia creata, Gabriela l-ar fi rugat pe Tavi sa rezolve rapid situatia intrucat nu este normal ca o fosta iubita sa intervina asa brutal in relatia lor.

Apropiatii lui Tavi sustin inca faptul ca relatia cu fosta iubita este inca valabila si ca, mai mult, aceasta ar fi si insarcinata in luna a patra. Un adevarat scenariu de telenovela…

blank