Showbiz, Stiri

Cine il inlocuieste pe Brenciu la Vocea Romaniei?

tudor chirila vocea romaniei2

Tudor Chirila e favorit in juriu la Vocea Romaniei 2014! Ar putea fi solistul VAMA al patrulea membru din scaunul rosu alaturi de Moga, Smiley si Loredana? Sunt zvonurile adevarate?

Toate zvonurile indica faptul ca Tudor Chirila este dorit in locul lui Horia Brenciu la Vocea Romaniei. Artistul a confirmat aceste zvonuri spunand ca este adevarat, ca a primit un telefon legat de participarea lui la Vocea Romaniei 2014 alaturi de Marius Moga, Smiley si Loredana in pozitia de jurat si mentor.

Tudor Chirila a declarat in exclusivitate pentru Paginademedia.ro: “Am primit un telefon legat de Vocea României, dar nu am apucat să mă gândesc la asta. Momentan sunt foarte prins cu repetițiile la un nou spectacol de teatru. Oricum, din câte am înțeles, sunt în discuții cu mai mulți artiști”.

Indiferent de ceilalti artisti care ar putea fi in carti pentru postul de jurat, nimeni nu poate nega faptul ca adaugarea lui Chirila (care este un performer desavarsit si o prezenta efervescenta) ar fi un mare plus pentru emisiunea de la PRO TV, mai ales ca ceilalti trei jurati au devenit destul de previzibili in alegerile si comentariile lor.

Pe langa Tudor Chirila, Wowbiz.ro scrie ca ar mai fi existat alti doi preferati pentru postul lasat liber de Brenciu cand a plecat la X Factor: Andra si Dan Bitman. Insa solistul VAMA aduce factorul fresh, ar fi ceva interesant si controversat.

Crezi ca ar fi potrivit Tudor Chirila pentru Vocea Romaniei?