Showbiz, Stiri

Cine îi va locul Biancăi în pat?!

Personajul va avea aceleaşi bucurii ca şi nevasta lui Victor Slav!

media_138115636981492500

Pare incredibil, dar persoana care îi va lua Biancăi Slav locul în pat nu este femeie, ci un bărbat. Şi nu, nu şi-a schimbat Victor peste noapte gusturile.

Este vorba de o celebritate internaţional, Oscar Benton, cântăreţul olandez care a dat viata hit-ului “Bensonhurst Blues”. Artistul va veni în România pentru a susţine un super concert la Sala Palatului, pe 2 noiembrie, si, surpriza, va locui in acelasi apartament in care a stat si Bianca Dragusanu inainte de nunta!

oscar-benton-aduce-bensonhurts-blues-in-romania-la-sala-palatului-18453068

Oscar Benton va dormi in patul in care cunoscuta roscata s-a relaxat cu o seara inainte de casatoria cu Victor Slav! “Cantaretul a vrut sa stea intr-un apartament de lux in care sa fi stat si o vedeta autohtona! Imediat, ne-am gandit la Bianca si am inchiriat camera in care a stat ea fara Victor, la hotelul de patru stele din Pipera! Surprinzator, Benton va avea parte de acelasi rasfat! Baldachinul va avea o lenjerie fina din Egip, jacuzzi in mijlocul incaperii, mic dejun la pat, sampanie de cea mai buna calitate si capsune importate din Spania! Ce mai, suntem siguri ca Oscar Benton se va simti ca in Paradis!”, ne-au declarat organizatorii concertului!

Pentru concertul din Romania, Oscar Benton a mai cerut bodyguarzi, o cabina speciala cu fructe si trei lazi de apa plata!