Edi Iordănescu
Showbiz

Cine este soția lui Edi Iordănescu, selecționerul echipei naționale. Arabella este cu 10 ani mai tânără

Cine este soția lui Edi Iordănescu, selecționerul echipei naționale. Edi Iordănescu este selecționerul echipei de fotbal a României și este foarte discret cu viața sa personală. Putini sunt cei care știu că Edi Iordănescu este căsătorit cu Arabella, fost fotomodel, cu 10 ani mai tânără. Au împreună doi copii minunați!

Cine este soția lui Edi Iordănescu, selecționerul echipei naționale. Edi Iordănescu, în vârstă de 46 de ani, este căsătorit cu Arabella Kapitany. Selecționerul naționalei României este discret cu viața sa personală și rareori se afișează alături de familia sa. Fiul lui Anghel Iordănescu s-a căsătorit în urmă cu 10 ani, cu Arabella Kapitany.

Edi Iordănescu

Cine este soția lui Edi, selecționerul echipei naționale. Edi Iordănescu a reușit să ducă echipa națională de fotbal a României la EURO 2024, după opt de ani de pauză. Deși a primit numeroase critici din partea suporterilor, pe toată perioada campaniei, Edi Iordănescu a demonstrat că este un antrenor de excepție. Iată cine este soția selecționerului!

Edi, în vârstă de 46 de ani, este selecționerul echipei de fotbal a României, dar si fiul cel mare al marelui fotbalist Anghel Iordănescu. Edi Iordănescu are o carieră de succes, dar este extrem de discret cu viața sa personală. Selecționerul este căsătorit cu Arabella Kapitany, fost fotomodel, în vârstă de 36 de ani. S-au căsătorit în 2010, în mare secret.

De asemenea, Arabella i-a dăruit doi băieți selectionerului. „Ne-am cununat religios în secret, dar bineînţeles că familiile noastre au ştiut. Ne cunoşteam de patru-cinci ani, dar împreună suntem de vreo trei ani’, dezvăluia Edi Iordănescu în 2010. Soția lui Edi este originară din Satu Mare, a fost fotomodel și a terminat Facultatea de Medicină, potrivit gsp.ro.

Edi a avut o relație cu Delia Matache

Înainte de a o cunoaște pe actuala lui soție, Edi a avut o relație cu celebra artistă Delia Matache. În perioada 2005-2006, selecționerul României s-a iubit cu Delia. După despărțirea, Edi Iordănescu a vorbit despre relația cu artista, dezvăluind că nu s-au gândit niciodată la căsătorie, deoarece cariera Deliei nu le permitea să petreacă prea mult timp împreună. „Din partea mea, niciodată nu s-a pus în discuție să ne căsătorim. Nu aș putea să mă însor cu o femeie care are asemenea program și să nu apuc să o văd mai deloc. Mă gândeam cum ar fi stat lucrurile peste câțiva ani dacă rămâneam împreună. Ea se implica foarte mult în ceea ce făcea, încât abia ajungeam să ne vedem’, povestea Edi.

La cinci ani de la despărțirea celor doi, au fost publicat imagini din intimitatea lor. Fotografiile au fost făcute într-un hotel al tatălui lui Iordănescu. Artista declara într-un interviu că nu știe cine ar fi putut să publice cele imagini și i-a luat apărea fostului iubit. „În filmuleţele astea nu văd nimic anormal. Eram doi oameni care trăiam sub acelaşi acoperiş. Noi ne distram, totul era o glumă. Nu mi-e ruşine să fiu femeie, sunt sigură pe feminitatea mea şi nu am de ce să mă supăr şi să mă deranjeze’, declara Delia la acea vreme.

blank