Life, Stiri

Cine este mai dispus la o aventură de noapte, ea sau el?

Doar atracţia fizică să fie de vină!

aventuri

Aventura de-o noapte, o nebunie de cateva ore care a pornit in urma unei atractii fizice pe care n-ai mai simtit-o de mult sau in urma unei beri in plus baute in club. Dar cine are si cine vrea mai multe astfel de distractii – femeia sau barbatul? Afla si tu ce au decretat cercetatorii!

Femeile si sexul

Pentru femei, sexul intotdeauna a fost o poveste ceva mai complicata, dar doar din cauza pentru ca femeile transforma actul sexual in ceva complicat, emotional, care se vrea a relatie si nu prea si asa mai departe. In timp, atitudinea femeilor in fata sexului s-a schimbat si nu mai este vazut ca un tabu. Spre exemplu, in urma cu 25 de ani, un studiu a aratat ca 70% dintre barbati ar face sex cu o persoana necunoscuta, in timp ce nicio femeie nu ar face asta – adica 0%!

Femeile si aventurile de-o noapte

Atitudinea femeilor asupra sexului s-a schimbat mult de atunci, iar asta se datoreaza cresterii libertatii si libertatilor, dorinta de experimentare si faptul ca acum se cunosc mult mai multe informatii despre sex spre deosebire de acum cativa zeci de ani.

Un alt studiu, efectuat de curand a aratat ca acum 50% dintre femei ar accepta sa faca sex cu un barbat, fara sa existe vreo legatura emotionala sau macar de cunostinta intre cei doi.

Ce vina au barbatii in alegerile sexuale femeilor

Femeilor le place sexul, in ciuda celor spuse pana acum, la fel de mult sau poate chiar mai mult decat barbatilor (in unele cazuri). Cu toate acestea, sunt mai multi barbati care ar avea aventuri de noapte, spre deosebire de numarul doar putin mai scazut al femeilor.

De vina ar fi partea masculina a societatii, arata studiul: femeile evita sa adopte un comportament promiscuu, desi asta le-ar face placere in anumite momente – pentru ca ar fi numite femei usoare pe urma, dar si pentru ca se tem ca barbatii cu care ar face sex nu ar reusi sa le satisfaca nevoile sexuale.

 

blank