Showbiz

Cine este iubita lui Alex Bogdan, superstarul din filmul cu Eva Măruță?. Este tot actriță și e mai tânără cu 11 ani

Anul 2024 a adus pentru Alex Bogdan o perioadă plină de evenimente. Comedia românească delicioasă intitulată „Tati part-time” l-a propulsat în lumina reflectoarelor, captând atenția unui public numeros. Cu toate acestea, puține informații sunt cunoscute despre femeia care împarte viața lui Alex într-o frumoasă poveste de dragoste. Partenera sa în viață, o actriță tânără cu o diferență de vârstă de 11 ani, este de asemenea cunoscută pentru aparițiile sale în emisiuni TV.

Alexandru Bogdan, actorul din „Tati part-time”, trăiește o relație pasională cu o colegă din breaslă, actrița Cătălina Mihai. Distanța de vârstă de 11 ani dintre cei doi nu pare să fie un obstacol în calea iubirii lor.

De câțiva ani, Alex Bogdan și Cătălina Mihai au construit o relație solidă, preferând să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor. Diferența notabilă de vârstă dintre ei este de 11 ani. Cătălina Mihai, o talentată actriță, s-a născut pe 19 iunie 1997 în Hârșova, județul Constanța. În 2019, ea a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică IL Caragiale (UNATC).

Partenera lui Alex Bogdan este angajată la Teatrul de Stat Constanța începând din 2020, colaborând de asemenea cu diverse teatre de stat și independente din București.

„Cu Cătălina mă știam dinaite de «Mangalița», eram împreună când am jucat în serialul de la Antena 1, care nu se mai face, îmi pare rău pentru publicul care abia aștepta să revadă acțiunea. La Gopo, Cătălina a fost nominalizată la unul dintre premii și a câștigat, a povestit Alex Bogdan pentru click.ro, cu ceva vreme în urmă.

Alex și Cătălina se pregătesc de nuntă

În urmă cu aproximativ doi ani, Alex Bogdan și-a cerut iubita în căsătorie. Potrivit informațiilor, anul acesta, pe 14 mai, cei doi fac 4 ani de relație.

„Daaa. Mă însor. Eu sper să mai fac și trei filme până atunci, până la nuntă. Acum ne-am logodit, chestia este sudată. Aș vrea să fac nunta când se poate. Dacă nu este anul ăsta, la anul. Oricând”, a declarat Alex Bogdan pentru EGO.ro.

Alex Bogdan a avut o relație cu Grațiela Duban

Cu ceva vreme în urmă, înainte de a deveni cunoscut, în timpul facultății, Alex Bogdan a avut o relație cu Grațiela Duban, actuala soție a actorului Andrei Duban.

Citește și  Connect-R o sa fie tatic! Afla aici sexul copilului

„Am zis să fac regie- film. Ai mei m-au aranjat, m-au dus pe la TVR, au găsit ei acolo pe cineva. M-au ajutat, m-au susținut fără nicio problemă. De acolo am intrat, m-am plictisit, m-am îndrăgostit, m-am mutat la actorie. Apoi a plecat fata. Apropo, am fost cu Grațiela, soția lui Andrei Duban, trei ani de zile. Am fost cu Grațiela toată facultatea” – a povestit actorul în cadrul unei emisiuni TV.

blank