Mihai Bendeac
Showbiz

Cine este fratele lui Mihai Bendeac. Apare și el la TV

Mihai Bendeac a declarat că își dă viața pentru fratele său, Andrei Bendeac. Actorul a mai spus că îl susține pe acesta și că speră să reușească să facă tot ce și-a propus.

Mihai Bendeac a declarat că fratele său, Andrei, ocupă poziția de director al departamentului de Social Media și Comunicare al echipei Dinamo. Actorul a mai spus că își dă viața pentru această echipă cât timp fratele său este acolo.

Mihai Bendeac își susține fratele

„Cât e frate-meu acolo, pentru Dinamo îmi dau viața! Problema este că și în situația în care n-ar mai fi acolo, tot acolo ar fi”, a scris actorul.

Andrei Bendeac speră ca proiectul „Dinamo TV” să aibă succes pe termen lung. Fratele actorului a mai declarat că a pregătit conținut gratis pentru fanii Dinamo. El dorește să-i convingă că merită să susțină această echipă.

„Dinamo TV este un proiect pe termen puțin mai lung, faptul că am etichetat acum cu Dinamo TV acele interviuri este doar o tentativă de a obișnui suporterii. Cred că Dinamo TV are un potențial mult mai mare decât aceste interviuri, în doi-trei ani îl văd și producător de emisiuni și materialele astea să fie duse la un cu totul alt nivel.

În momentul ăsta sunt focuri mult mai mari de stins la Dinamo decât să mi se mai dea mie doi-trei oameni în organigrama de la comunicare. În momentul ăsta, la Dinamo se trăiește prin multe promisiuni. Nu este o prioritate în acest moment și este cumva firesc. Momentan, în organigramă sub mine, oficial, nu am pe nimeni.

Tribuna Dinamo au avut acces la mine prin rețelele de socializare, prin contul privat. Văzând implicarea lor și văzând descrierea lor de la acea vreme, am urmărit și i-am întrebat dacă vor să vină la acea ședința. Cât despre programele de meci, este un proiect al lor, investiția este a lor, foarte de apreciat.

(n.r. despre dezvoltarea proiectului Dinamo TV) Noul director de marketing și cu mine avem cumva o viziune asemănătoare. Da, avem în gând, dar trebuie să se întâmple și alte lucruri înainte, trebuie să livrăm mai întâi un conținut gratis, suporterul dinamovist a tot plătit în ultimii ani. El vrea să știe pentru ce plătește și mi se pare normal. Trebuie să creștem încrederea prin a oferit conținut gratis. Va trebui să fie next level, eu așa o văd. Am încredere că se vor întâmpla lucrurile astea”, a spus Andrei Bendeac, la EXCLUSIV DINAMO.

Cine este fratele actorului

Fratele fostului jurat de la iUmor a devenit campion la fotbal american la 19 ani. El este pasionat și de baschet și de învățătură. Aceasta a terminat liceul cu nota de 9,89. Andrei Bendeac a fost susținut de Mihai să meargă la o facultate în Anglia, la Universitatea Lancaster.

Acesta a fost și pe scena iUmor, unde a ținut un roast pentru fratele său celebru.

blank