International, Stiri

Cine este, de fapt, Jasmine, femeia cu 3 sani si cum a ajuns cunoscuta

Jasmine Tridevil, “femeia cu trei sani”, a atras atentia a milioane de oameni in ultimele zile si ziare din toata lumea i-au scris povestea.

61572722

Insa faima ei deja apune, pentru ca un post TV din Florida, 10 News, a descoperit ca minte. Reporterii au obtinut un raport intocmit in urma unui furt de bagaje, inregistrat la inceputul acestei luni, pe Aeroportul International Tampa, in care Tridevil (pe numele ei real Alisha Hessler) a facut lista obiectelor disparute, intre care se afla “o proteza pentru trei sani”, in valoare de 5.000 de dolari.

Politistii l-au prins pe hot si i-au inapoiat tinerei bagajul furat, nu inainte de a face inventarului si a constata existenta acelei proteze.

In urma cu cateva zile, pe internet a inceput sa faca furori povestea meseuzei Jasmine Tridevil. Intre timp s-a facut legatura dintre ea si Alisha Hessler. Presa din Florida a cautat informatii si s-a aflat ca “Jasmine Tridevin”, care se numeste, de fapt Alisha Hessler, nu este la prima farsa. In urma cu un an, ea a pretins ca a fost agresata de un barbat, insa povestea pe care a spus-o atunci, demna de un scenariu de film, s-a dovedit a fi falsa. De altfel, a si avut probleme cu autoritatile din aceasta cauza.

61574210

In urma cu cateva zile, Jasmine a aparut prima data la un post tv local din Florida si a pretins ca a platit 20.000 de dolari pentru a-si implanta al treilea san. Initial a spus ca a facut asta pentru a deveni celebra, dar ulterior a revenit asupra declaratiei si a afirmat ca nu voia decat sa devina “mai putin atragatoare pentru barbati”.

“Jasmine Tridevil” a disparut fara urma de doua zile. Reporterii au gasit-o pe bunica ei care a spus ca ultima data cand a vazut-o era cat se poate de normala, neavand niciun san in plus.