Cine este Adi Sînă
Showbiz

Cine este Adi Sînă. Cu cine s-a iubit înainte de soția lui, Anca Serea

Cine este Adi Sînă. Este cunoscut drept unul dintre cei mai apreciați cântăreți din toară țara, dar puțină lume cine este, de fapt, Adi Sînă, în spatele luminii reflectoarelor. Tată și soț devotat, artistul se laudă cu o familie superbă, cu șase copii, dintre care doar patru ai săi biologici, pe care-i crește cu multă dragoste alături de partenera lui de viață, Anca Serea. Iată cum a devenit celebru și ce poveste de viață are!

Cine este Adi Sînă. Soțul Ancăi Serea este un bărbat cu adevărat împlinit. Cântărețul nu se laudă doar cu o carieră de succes în industria muzicală, ci și cu o familie minunată și numeroasă. Acesta are patru copii cu Anca Serea din cei șase, ceilalți doi fiind din fosta ei căsnicie. Însă, deși nu sunt copiii lui biologici, solistul îi consideră parte din sufletul lui și-i crește cu mare grijă.

Cine este Adi Sînă

Adi Sînă – Viață personală

Cine este Adi Sînă. Adi Sînă, pe numele său complet, Sînă Claudiu Adrian, s-a născut pe data de 18 aprilie 1977, la Baia Mare. În prezent, acesta are 46 de ani. Cântărețul are părul brunet și este zodia Berbec.

Adi Sînă și Anca Serea au o relație de 13 ani, iar anul acesta, în luna noiembrie, vor sărbători 9 ani de când au mers la Starea Civilă. Anca Serea și Adi Sînă au împreună 4 copii – Noah, Ava, Moise, Leah – , iar din relația cu afaceristul Filip Poplingher, ea mai are 2 copii – Sarah și David. Fostul soț al șatenei, Filip Poplingher, a murit, însă Adi Sînă a fost mai ceva ca un tată biologic pentru cei doi copii din mariajul vedetei cu omul de afaceri.

Cu cine s-a iubit Adi Sînă înainte de soția lui, Anca Serea

Cine este Adi Sînă. Înainte de a o întâlni pe mama copiilor lor, Adi Sînă a avut și alte iubite înainte de Anca Serea. Acesta s-a iubit vreme de mai mulți ani cu Lavinia Sima, un celebru fotomodel din România. Cei doi au ajuns la despărțire din cauza programului încărcat al celor doi.

Și Anca Serea și Adi Sînă au fost de câteva ori la un pas de despărțire, dar, din fericire, au trecut peste momentele grele. Anca Serea a recunoscut că a vrut să divorțeze de Adi Sînă. Invitată mai demult în emisiunea lui Teo Trandafir, soția artistului a susținut că au existat două momente când a crezut că mariajul ei a ajuns la sfârșit. Cei doi soți au reușit să depășească aceste perioade și au rămas împreună, conștienți fiind de sentimentele dintre ei și de relația frumoasă pe care au construit-o.

„Mă enervează și mă supără, nu îi răspund la telefon zile în șir sau ore. Da, mi se întâmplă și d-astea. Eu vreau să fiu sinceră! El mă ia așa cu binișorul. (…) Cred că a existat un moment sau două în care am vrut să renunțăm, dar ne-am dat seama că nu aveam un motiv suficient de serios și cred că toate experiențele astea, și acum vorbim foarte serios, ne fac să realizăm ce avem, de fapt. Am zis că nu o să mergem mai departe, că o să ne despărțim, dar nu. Mi-am dat seama apoi că nici nu a fost adevărat, a declarat Anca Serea, în emisiunea lui Teo Trandafir.

Adi Sînă – Carieră

Cine este Adi Sînă. Artistul a devenit celebru în toată țara pe vremea când s-a înființat trupa Akcent. Însă Adi Sînă nu a cunoscut succesul peste noapte și a trebuit să muncească mult pentru a se lăuda acum cu o carieră impresionantă în lumea muzicii.

Adi Sînă și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă de când era copil. Pe când era elev în clasa a IV-a, acesta a primit în dar de la tatăl său o combină muzicală. De atunci și-a dat seama că vrea să facă o carieră în muzică, iar visul i s-a împlinit ulterior.


Adi Sînă a abolvit Liceul de Telecomunicații din orașul său natal, Baia Mare. Acesta s-a angajat prima dată în adolescență, la DJ. Mai apoi, în clasa a X-a, s-a îndrăgostit de formația Depeche Monde și a devenit rapid un adept al stilului New Wave. Doar 16 ani avea atunci când s-a angajat ca DJ, după ce a făcut asta prima dată la un bal al bobocilor, la liceu.

Cum a înființat Adi Sînă trupa Akcent

Citește și  Secretul relaţiei dintre Liviu Vârciu şi Ilinca Vandici

Cine este Adi Sînă. La 18 ani, Adi Sînă cunoștea deja multe genuri muzicale și nu a durat mult până a realizat lui emisiune, la un radio local din Baia Mare. După aceea, acesta a cunoscut-o pe Ramona Barta, alături de care a înființat trupa Akcent, în 1999. Aceștia au lansat multe piese împreună, inclusiv un album, iar, mai apoi, soțul Ancăi Serea a luat decizia de a schimba membrii trupei. Așadar, locul Ramonei Barta a fost luat de Marius Nedelcu, Sorin Brotnei și Mihai Gruia. Formația a făcut furori pe atunci în toată țara, iar piesele sale au ajuns celebre și în străinătate.

În 2008, însă, când Marius Nedelcu a părăsit trupa și a început o carieră solo, lucru neașteptat pentru fani. În urma deciziei fostului său coleg de trupă, și Adi Sînă și-a deschis propriul studio de înregistrări, loc în care a compus piese și albume inclusiv pentru formația Akcent. La ceva vreme după, însă, trupa s-a destrămat din cauza unor neînțelegeri, potrivit speculațiilor apărute atunci.

Adi Sînă și-a dorit să devină actor

Destrămarea trupei Akcent nu l-a descurajat însă pe Adi Sînă. Acesta și-a început o carieră solo, ce s-a bucurat de mare succes. De asemenea, a avut și colabări cu artiști celebre, printre care se numără Lidia Buble, pentru piesa „Noi gândim la fel’.

Deși muzica e marea lui dragoste, Adi Sînă și-ar fi dorit să fie actor. Drept dovadă, el a și urmat cursurile Academiei de Artă Teatrală și Cinematografică Ion Luca Caragiale din București.

Sursă foto: Instagram

blank