Showbiz, Stiri

Cine are dreptate în scandalul pe parfumul care acoperă sexul bărbaţilor

Iulia Albu o acuză pe Adina Buzatu de plagiat

 iulia-albu-adina-buzatu-parfum

O reclamă la parfumul lansat zilele trecute de Adina Buzatu a creat un adevărat scandal între creatoarea produsului şi Iulia Albu.

adina-buzatu_06_071aad4534

Fix în aceeaşi seară în care Adina l-a prezentat publicului pe Bo Pricop, antrenorul ei de fitness şi protagonistul pictorialului îndrăzneţ, Iulia Albu a postat pe o reţea de socializare o reclamă asemănătoare, având în plan central tot un bărbat gol, cu o sticlă de parfum care-i masca zona intimă.

Evident, au urmat comentarii deloc măgulitoare pentru Adina Buzatu, din partea prietenilor Iuliei, cărora ea le-a dat apă la moară.

iulia-albu-captura-FB_aa6b420d70

Răspunsul Adinei a venit imediat: “Nuditatea în campaniile publicitare e o idee clasică, reinterpretată de-a lungul timpului de multe branduri şi mulţi fotografi. Disperarea constantă cu care doamna Albu se agaţă de persoanele care îşi văd de munca, de cariera lor se explică simplu prin lipsa de preocupări şi rezultate palpabile. De vorbit vorbim cu toţii, însă puţini suntem cei care facem ceva. Aştept cu interes prima realizare profesională care să-i aparţină cu adevărat şi sută la sută domniei sale”, a precizat Adina.

 

blank