Are o fetiţă fashionistă, dar puteau fi… două fetiţe…

loredana-elena-1

Loredana are o cariera de exceptie si o fetita de care este foarte mandra. Cu toate acestea, solista are un singur regret: si-ar mai dori copii si ia in considerare ca, atunci cand se mai „linisteste”, sa ne pregateasca o „surpriza” alaturi de sotul ei.

Loredana este casatoria cu Andrei Boncea de mai bine de 15 ani. Au impreuna o fetita, Elena, ajunsa deja la varsta adolescentei. Este pasionata de moda, dar si de muzica, parand ca isi doreste sa ii calce pe urme mamei sale in cariera.

loredana-groza-fiica-elena

In acest sens, ia lectii de canto direct de la mama ei si are de gand sa isi infiinteze o trupa. Loredana este mandra nevoie-mare de fiica ei, insa recunoaste ca are un singur regret: acela ca nu si-a alocat timp pentru a-si mari familia.

Mai exact, ca nu are mai multi copii. Chiar daca varsta nu ii mai permite sa ramana insarcinata atat de usor, Loredana nu exclude posibilitatea de a fi mama in viitor.

“Regret ca am doar o fetita. Eu imi mai doresc copii, de ce nu? Doar ca nu am prea avut timp, printre atatea proiecte. Si Andrei mai vrea, asa ca in momentul in care o sa ne mai linistim un pic si o sa avem un moment de ragaz, este posibil sa va surprindem”, a declarat artista.

Cat despre relatia cu fiica ei, Loredana recunoaste ca acum, in perioada adolescentei, este din ce in ce mai greu sa ajunga la un consens, dar sustine ca Elena este un copil cuminte.

loredana-elena-fiica-2

“Nu e asa de usor sa fii mama de adolescenta. Invat in fiecare zi cum sa comunicam, cum sa trecem peste situatiile astea in care orgoliile sunt puse la incercare.

Incerc sa mai domolesc atitudinea de mama pentru a putea sa fim prietene. In acelasi timp sa ii dai si mici idei despre situatiile in care viata te pune, mai ales in perioada de adolescenta in care hormonii o ia razna.

E un copil tare cuminte si ascultator. Chiar daca avem disensiuni vreodata legate de program, de teme, nu ajungem la situatii conflictuale’, a declarat artista in urma cu ceva vreme.

Citeste si...
UDREA AVEA 18 POSTACI ŞI 250.000 COMENTARII PE LUNA PREGATITE RASPUNS!