Showbiz, Stiri

Cine ar fi crezut că Irinel are grijă şi acum de finanţele Monicăi!

Monica are mai mare încredere în fostul soţ, decât în actualul iubit?!

 Iri Moni

Irinel Columbeanu continuă să nutrească sentimente nobile faţă de mama fetiţei lui, chiar dacă ea a fost cea care a pus capăt căsniciei, fiind preocupat în continuare de conturile Monicăi. El a apelat la armata sa de avocaţi pentru a-şi scăpa fosta nevastă de procesul de executare silită intentat de Tripona Murgu, care pretinde că are de recuperat de la Moni suma de 70.000 de euro, pentru ajutorul oferit în procesul de divorţ.

Iri Moni 4

Monica Gabor se află în război cu avocata Tripona Murgu, care a obținut executarea silită a conturilor vedetei. La procesul din 2012, având ca obiect custodia Irinei, Monica a fost apărată de Ionuț Dojană, nicidecum de Tripona. Hotărârea de divorț a fost dată de judecători pe 27 iunie 2011. În încuviințarea executării silite, apare că Tripona i-a acordat Monicăi asistență juridică în 2012, chiar dacă procesul de divorț se încheiase în 2011!

Iri Moni (35)

Divorţaţi în urmă cu aproximativ trei ani, Monica şi Irinel nu doar că au îngropat securea războiului, ci au ajuns să-şi ofere reciproc ajutor. Afaceristul a fost primul pe care fosta sa soţie l-a sunat în urmă cu câteva luni, atunci când i-au fost furate bijuteriile în valoare de 200.000 de euro din seiful unei prietene şi tot el este cel care acum îi sare în apărare în războiul cu fosta sa avocată, Tripona Murgu, care o presează să-i înapoieze o datorie mai veche, de 70.000 de euro. Indignat de faptul că avocata intenţionează să o execute silit pe Monica tocmai în America, Irinel a descoperit, cu ajutorul experimentaţilor lui avocaţi, mai multe nereguli în contractul de asistenţă juridică dintre cele două părţi, pe baza căruia a fost admis procesul de executare silită a fostei sale soţii. Mai precis, acesta a fost încheiat cu mult timp după pronunţarea divorţului!

Iri Moni 5

“O speţă de mult şi irevocabil pierdută (respectiv divorţul) nu poate să mai constituie obiectul vreunui contract de asistenţă juridică încheiat ulterior. În cealaltă speţă ce mai putea fi obiectul respectivului contract, şi anume procesul pentru reîncredinţarea Irinei Columbeanu, şi ea irevocabil pierdută, instanţele nu au consemnat- o ca apărător al Monicăi Gabor. În aceste condiţii, mă întreb în ce temei Tripona Murgu a pretins şi a şi executat-o silit pe Monica Gabor chiar şi de cei 1.000 de euro?”, ne-a spus, indignat, milionarul. Irinel nu lasă lucrurile aşa, ba chiar a atenţionat- o pe Tripona că va avea în el un adversar de temut: “Atât timp cât va încerca să atenteze, prin orice mijloace, la orice bunuri despre care consider că oricum într- o bună zi vor intra în patrimoniul Irinei, va avea în mine un adversar tenace”.

 

 

blank
blank