Showbiz, Stiri

Cine ar fi crezut că există cineva care nu o place pe Gina Pistol?!

Se pare că bomba sexy şi-a găsit naşul în persoana lui… Vasile Turcu

gina-pistol sexy

Când tocmai credea că şi-a găsit norocul în dragoste şi că a pus mâna pe un tânăr frumos, deştept şi cu bani, Gina Pistol (33 de ani) trebuie să-şi cam ia gândul că se va aşeza prea curând la casa ei cu Marius Turcu (23 de ani). Nu de alta, dar tatăl lui, Vasile, îi dă liber la însurătoare abia după ce el va schimba prefixul.

Aparent, Zeiţa Fortuna pare să-i fi zâmbit Ginuţei, dat fiind faptul că după câteva relaţii eşuate cu bărbaţi mai tineri decât ea, aceasta a devenit iubita lui Marius Turcu, nimeni altul decât fiul cel mic al fostului acţionar dinamovist Vasile Turcu.

10-gina_pistol-GP-057159_d0104549dc

Tânărul are o carieră în ascensiune, fiind student la o renumită facultate din Paris, arată bine şi mai are şi bani. În plus, şi el pare a fi la fel de îndrăgostit de Ginuţa, aşa cum şi ea e.

Doar că în calea fericirii lor există un mare impediment. Chiar dacă precizează că niciodată nu se va amesteca în relaţiile pe care fiii săi le au, Vasile Turcu, tatăl lui Marius, pune “punctul pe i”:

10-turcu_EVZ-COCO5287_8dfffb8afa

“E problema lui fi-miu, nu ştiu cu ce fete umblă, nu-i treaba mea. Doar că băiatul meu nu e de însurat. Acum e la facultate la Paris, are treabă. Mai întâi să-şi vadă de cariera lui, iar apoi, după 30 de ani, să se şi însoare. El este un tip sociabil şi important este să fie domn cu fetele”, a declarat Vasile Turcu în presa mondenă.

 

 

blank