Showbiz, Stiri

Cine ar fi crezut că Elena Udrea a aspirat la titlul de Miss

Însă a avut neşansa să fie huiduită la concursul de miss

  Udrea

Elena Udrea a participat, în 1991, pe când avea 17 ani, la concursul „Miss Adolescenţa”, clasându-se pe locul patru, informează stiridebuzau.ro. Concursul organizat la Casa Tineretului din Buzău a fost unul cu scandal, având-o în centru chiar pe actuala membră a Partidului Mişcarea Populară.

Potrivit unui ziar local al vremii, Udrea a fost huiduită pe scenă de public în timp ce recita o poezie de Lucian Blaga. Deşi era „cea mai frumoasă apariţie de pe scenă”, publicul n-a plăcut-o prea mult pe fata din cartierul Micro 5. Elena Udrea ar fi plecat de pe scenă în lacrimi, în urma acestui incident.

Udrea Miss

Udrea a fost învinsă de Dana Dumitrescu, care a ocupat primul loc, fiind urmată de Alexandra Stănescu şi Ana Maria Ciobanu. Asa a ajuns Elena Udrea să fie învinsă de „cele mai urâte concurente”, dupa cum scriau la vremea respectivă autorii articolului publicat în ziarul local.

Elena Udrea a primit o menţiune, în urma clasării pe locul patru, în baza căreia s-a ales cu un abonament la toate spectacolele organizate de Casa de Cultură din Buzău.

În fotografia ziarului din 1991, Elena Udrea este prezentată cu descrierea: „Nostalgia podiumului…”.

blank