International, Stiri

Cindy Crawford e neschimbată: Așa arată o femeie frumoasă la aproape 50 de ani!

Cu o carieră de trei decenii, vedeta e în continuare la mare căutare în industria modellingului. Ea a filmat pentru o reclamă, într-o rochie roz, în care părea că are 30 de ani.

309376l-640x0-w-a0912e71

La 30 de ani de la debutul în modelling, Cindy Crawford e încă în business. Pur și simplu, nu vrea să îmbătrânească!

Supermodelul a filmat în weekend, în Miami, pentru un spot publicitar, iar apariția sa senzațională te face să crezi că are 30 și ceva de ani, nicidecum 48. Cu brațele și picioarele tonifiate, îmbrăcată într-o rochie roz, vedeta a mers cu naturalețe, ca pe catwalk, în tălpile goale, printre obiectele de mobilier din gama sa, Cindy Crawford Home collection. Machiajul și rujul îi completau foarte bine chipul, notează cotidianul britanic Daily Mail.

Filmările au durat mai multe ore, iar echipa a avut grijă ca vedeta să se hidrateze cu băuturile ei, în timp ce alți angajați îi verificau machiajul.
Spotul publicitar promovează lanțul de magazine de mobilă Rooms To Go, care vinde gama accesibilă de canapele și fotolii a supermodelului.

Când nu lucrează, Cindy Crawford se dedică creșterii copiilor ei. În august, top-modelul american a cerut şcolilor din Malibu (SUA) să renunţe imediat la silicon, întrucât acest material cu rol izolant, aplicat pe marginile exterioare ale ferestrelor şi uşilor, ar conţine substanţe nocive pentru profesori şi elevi.