Showbiz

Cinci vedete care au nascut in aceasta vara

Vara cu multe evenimente fericite pentru vedetele noastre care si-au dorit de mai multa vreme sa devina mame sau…..din nou mame, aducand pe lume al doilea copil. Iată cinci vedete din România care au născut de curând:
 
Andra
Andra este o mama impecabila si foarte devotata, ea devenind inca de la nasterea fiului sau David, obsedata sa revina acasa dupa orice concert, din orice colt de tara, tocmai pentru a fi alaturi de cel mic in orice moment. Talentata cântăreaţă şi jurată a emisiunii Românii au talent nu a ascuns niciodata faptul că îşi mai doreşte un copil, mai exact o fetiţă. Dorinţa vedetei s-a împlinit joi, 23 iulie, când a adus-o pe lume pe micuţa Eva Maria Ioana, care a primit nota 10 la naştere, deşi a fost născută prin cezariană. Andra şi Cătălin Măruţă mai au un băieţel pe nume David, în vârstă de patru anişori.andra
 

Andreea Mantea

Andreea Mantea a devenit mămică pe 27 mai, când l-a adus pe lume David Andrei, primul său copil. Fericirea Andreei Mantea nu a fost ştirbită nici de faptul că tatăl copilului său, luptătorul MMA Cristi Mitrea, nu face parte din viaţa ei şi a bebeluşului. 
Andreea Mantea şi Cristi Mitrea s-au cunoscut în timpul show-ului “Burlăciţa”, acolo unde concurentul i-a cucerit inima brunetei. Cei doi au avut o relaţie de câteva luni, însă s-au despărţit din cauza nepotrivirii de caracter. Ulterior, vedeta de televiziune a rămas însărcinată şi a păstrat o relaţie cordială cu fostul ei iubit, de dragul viitorului ei copil, potrivit spynews.ro
mantea

Dana Nălbaru

Fosta membră a trupei HI-Q a născut în urmă cu câteva zile cel de-al doilea copil al său şi al soţului său, actorul Dragoş Bucur. Cântăreaţa a adus pe lume un baieţel, care a primit numele Kadri. “Am ajuns acasă de ieri. Mă refac bine şi abia aştept să fiu 100% “funcţională”. Intru în perioada aceea de rutină, cu somn puţin, alăptat, pompat, schimbat scutece, mirosit şi privit încontinuu un bebe frumos. Mi se pare că seamănă foarte bine cu sora lui când era bebeluşă… Vă îmbrăţişez iar bebe mic şi blond vă spune: “Bun găsit, lume dragă!”, le-a trasmis Dana Nălbaru fanilor săi de pe Facebook după ieşirea din spital. Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur mai au o fetiţă, pe nume Sofia.
nalbariu

Alina Borcea

Alina Borcea, soţia fostului acţionar al echipei Dinamo, Cristi Borcea, a născut vineri, 24 iulie, o fetiţă, la un spital din Miami, Statele Unite. Alina şi Cristi Borcea mai au împreună un băieţel în vârstă de 3 ani, pe nume George Alexandru. Cristi Borcea, care ispăşeşte o pedeapsă cu închisoarea de şase ani şi patru luni, mai are trei copii din căsnicia anterioară, cu Mihaela Borcea, şi o fetiţă dintr-o relaţie extraconjugală cu o avocată. Borcea nu a vrut să recunoască fetiţa pe care a adus-o pe lume avocata Simona Dana Voiculescu, dar în urma unui test ADN cerut în instanţă, s-a demonstrat că cea mică este fiica lui.
borcea

Ellie White

Cântăreaţa Ellie White a născut o fetiţă pe 31 mai, al doilea copil pentru ea şi logodnicul ei, managerul Doru Tinca, după Mihai, baieţelul lor, care a venit pe lume în noiembrie 2012. Micuţa a fost botezată Alexis Maria şi s-a născut prin cezariană la o clinică privată din Capitală. Ellie a realizat câte un pictorial foto în timpul fiecărei sarcini, pentru a-şi aminti peste ani de aceste luni minunate din viaţa sa.
“Ambele sarcini au reprezentat pentru mine perioade frumoase, încarcate de emoţii. Şi spre finalul primei sarcini, acum doi ani şi jumătate, şi acum am realizat câte o şedinţă foto. Am vrut să am amintire aceste momente cu totul speciale, pline de emoţii”, a declarat artista.ellie