Actualitate, Stiri

Cinci persoane, rănite grav într-un accident pe DN 7, lângă Arad

Traficul a fost realuat după câteva ore

Arad 1

Cinci persoane au fost grav rănite, duminică dimineaţă, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un cap de pod, pe DN7, în zona localității arădene Vărădia, traficul rutier fiind blocat în urma producerii accidentului.

Circulaţia rutieră pe DN7, blocată în zona localităţii arădene Vărădia, a fost reluată după aproximativ două ore.

Accidentul a avut loc pe DN7 Arad – Deva, la kilometrul 467, în zona localității arădene Vărădia, unde un autoturism Volskwagen Golf în care se aflau cinci persoane, toţi bărbaţi, s-a izbit de un cap de pod.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, George Pleşca, toate cele cinci persoane aflate în maşină au fost grav rănite, iar două dintre acestea erau încarcerate, pentru scoaterea lor intervenind echipajul ISU.

La faţa locului au ajuns patru ambulanţe de la SMURD şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă, patru dintre răniţi fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Arad. Pentru cel de-al cincilea rănit, aflat în stare foarte gravă, a fost solicitat elicopterul SMURD.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Ovidiu Liber, circulația în zona producerii accidentului este blocată pe ambele sensuri.

 

 

 

blank