Atunci când vine vorba de casă, fiecare dintre noi își dorește să își construiască un nivel de confort optim atât pentru el, cât și pentru familia lui. În cazul în care vrei să faci renovări sau abia acum îți construiești locuința, șansele ca acesta să fie unul dintre sutele de articole pe care le-ai citit până acum cu privire la acest domeniu sunt foarte mari. Nici nu este de mirare, întrucât investiția pe care urmează să o facem nu este una tocmai scăzută. În această categorie se înscrie și achiziționarea unor porti automate, menite să ne facă viața mult mai ușoară și plăcută, ori de câte ori petrecem timp acasă. Cu scopul de a veni în ajutorul tău, am pus la punct cinci motive pentru care să optezi pentru porți batante automate!

Ce este o poartă batantă automata?

Din punct de vedere tehnic, aceasta reprezintă o poartă alcatuita din 1 sau 2 canaturi care este acționată cu ajutorul unui sistem electric de deschidere. La nivel general, sistemul funcționează într-o manieră eficientă și simplă, având la bază unul sau două brațe metalice, telecomenzi, fotocelule, o unitate de comandă și o lampă de semnalizare. Toate aceste piese contribuie la procesul de automatizare porti batante, care va putea fi realizat fără greșeală de către un specialist în domeniu.

  1. Automatizarea porților batante oferă un nivel ridicat de confort

De departe cel mai mare avantaj oferit de un sistem deschidere porti, faptul că ai doar de apăsat un buton pentru ca poarta să se deschidă automat este un beneficiu imens. De asemenea, acest avantaj iese cu atât mai mult în evidență atunci când afară există condiții meteo nefavorabile.

  1. Porțile batante automate oferă un nivel ridicat de securitate

Întregul sistem de automatizare porti conferă siguranță și securitate personală în cazul celor care locuiesc în locuința dată. De altfel, aceste sisteme exista și în versiunea de porti autoportante sau culisante ce pot fi accesorizate cu un sistem de alarmare, care să se activeze în situația în care un individ încearcă să intre în curte.

  1. Porțile automate sunt destul de ușor de instalat

Multe dintre persoanele care optează pentru acest sistem de automatizare, fie ca este vorba de porți batante, automatizare porti culisante sau porți autoportante, se bucură de posibilitatea de a-l instala de unii singuri. Tocmai de aceea, pe baza achiziționării unui kit automatizare porti, poți prelua această provocare și să încerci să instalezi întregul sistem de un singur.

  1. Costul automatizarii porților batante poate fi comparat în timp util

Înainte de a face orice achiziție, este indicat să demarezi câteva căutări în mediul online cu privire la prețurile practicate de diverși furnizori și distribuitori. Una dintre cele mai simple și rapide soluții la care poți apela în materie de comparare a prețurilor pentru un kit automatizare porti batante este să optezi pentru 3CHEAPS.com. Acesta este un comparator de prețuri cu informații și date obținute în timp real, pe baza cărora poți face cea mai bună alegere.

  1. Porțile batante automate sunt foarte aspectuoase

Un alt beneficiu adus de către porțile batante automate este întocmai aspectul care este pe placul multor clienți. Cu ajutorul lor, ai la dispoziție posibilitatea de a îmbunătăți exteriorul casei tale, optând pentru un aspect modern și foarte practic.

Bucură-te de toate avantajele oferite de un sistem de automatizare a porților, astfel încât să îmbunătățești activ viața tuturor celor din familia ta!