International, Showbiz, Stiri

Chris Brown la un pas de moarte din cauza stresului emotional extrem

Rapperul Chris Brown, fostul iubit al Rihannei, a avut convulsii cerebrale in timp ce se afla in studioul unde repeta pentru urmatorul album

chris_brown_57521
Rapperul Chris Brown, in varsta de 24 de ani, a avut convulsii cerebrale in timp ce repeta pentru urmatorul sau album muzical.

Acesta a refuzat interventia medicilor sau sa fie dus la spital, in schimb o salvare a ajuns la studioul unde acesta repeta pentru a se asigura ca totul este in regula. Purtatorul de cuvant al artistului a declarat ca aceasta situatie a fost generata de stresul emotional extrem si al oboselii prin care trece Chris Brown.

Heart-To-Heart-Lyrics-Chris-Brown
Cantaretul a mai trecut o data printr-o situatie asemanatoare dupa ce i s-a refuzat eliberarea conditionata din arestul politiei, Chris Brown fiind acuzat de producerea unui accident de circulatie si fuga de la locul faptei. Astfel s-ar explica criza convulsiilor, mai ales ca rapperul se afla in regim de libertate conditionata pentru cinci ani si condamnat la efectuarea a 180 de zile de munca in folosul comunitatii si la parcurgerea unui curs de consiliere impotriva violentei, dupa bataia pe care i-a aplicat-o iubitei sale, cantareata Rihanna.

rihannapostchrisbrown
Dupa toate aceste evenimente Chris Brown a declarat ca o sa mai scoata un album, intitulat “X”, apoi se retrage din viata publica.