Chinezii sunt pe val în ultimii ani. Ultima companie care să impresioneze este Lenovo. Tocmai și-a anunțat noul telefon și e la câțiva ani-lumină de iPhone. Concurează direct cu cel mai bun telefon Samsung și, după ce vezi ce are, probabil c-o să-l vrei cât mai curând în România. Partea și mai bună e că, fiind o companie chineză, prețul nu e nici el prea mare.

Chinezii sunt pe val: Cel mai nou super telefon chinezesc se numește Lenovo Z6 Pro. E disponibil în mai multe versiuni și e cam cea mai bună alternativă la Samsung și iPhone. Cu siguranță câștigă puncte bonus când vine vorba de preț. Acum, după multe zvonuri și o cantitate semnificativă de teasere oficiale, Lenovo Z6 Pro a fost anunțat oficial.

Telefonul are tot ce-i trebuie ca să-l percepi un smartphone de top. Include patru camere pe spate, are un procesor de top la interior și se încarcă cât se poate de rapid.

Ce mai ofera Lenovo Z6 Pro, rivalul perfect pentru iPhone
Lenovo Z6 Pro are un ecran de 6,39 inci. În partea de sus a ecranului, are o crestătură discretă sub formă de lacrimă pentru camera de selfie-uri de 32 de megapixeli. Pe lângă rama infimă de pe margini, mai are și un senzor de amprentă ascuns sub panou.

Citeste si...
Huawei va lansa Honor 6 cu procesor octa-core

Ca specificații, pe lângă procesorul de top, mai are 6 sau 8GB RAM și o memorie internă de 128GB. Dacă banii nu sunt o problemă, poți opta pentru versiunea de top cu 12GB RAM și o memorie internă de 512GB.

Bateria este de 4000 mAh și se încarcă rapid, ceea ce nu se poate spune despre iPhone (pentru care ai nevoie de un încărcător separat).

Mai trebuie să știi că ele patru camere de pe spate sunt aliniate vertical. Prima are 16 megapixeli cu un unghi larg de captură, a doua folosește un senzor de 48 de megapixeli cu F/1.8. A treia integrează un senzor de 8 megapixeli cu telefoto. Cea de a patra cameră de 2 megapixeli se folosește la artificii foto, precum modul portret.

Lenovo Z6 Pro va fi disponibil pentru achiziție în culorile verde și roșu, la un preț de pornire de 385 de euro pentru versiunea cu 6GB RAM și 128GB memorie internă. Cea mai scumpă versiune cu 12GB RAM și 512GB de spațiu sare până la 635 de euro.

Primele unități vor fi livrate începând cu 29 aprilie.