Politic

CHILOTII L-AU SCOS PE ANDREI BACIU DIN LISTA LUI CIOLOS!

foto-2-Andrei-Baciu-manechin_01_b68e6d8bbfDupă anunţul lui Dacian Ciolos privind nominalizarea lui Andrei Baciu pentru postul de ministru al Sănătăţii, pe Facebook au început să circule fotografii în care Andrei Baciu apărea în lenjerie intimă, ca model. Era deja ironizat ca ministrul în chiloţi, bun în special pentru doamne părăsite, văduve sau necăsătorite!

De asemenea, medici şi manageri de spitale s-au declarat contrariaţi la aflarea veştii că Andrei Baciu ar putea fi ministru al Sănătăţii, motivând că acesta nu are nici pregătirea şi nici experienţa necesare pentru a conduce o instituţie publică de dimensiunea şi cu greutatea celei pentru care a fost propus.

Dacian Cioloş a fost nevoit să-l şteargă de pe lista cu propuneri pe Andrei.

Cândva, DJ Wanda şi Andrei Baciu au fost iubiţi. Iată descrierea celei care i-a fost alături trei ani din viaţă:

”Andrei nu a făcut modeling de cartier, ci a lucrat cu case mari. Prezenta sezonier, doar vara, pentru că în restul timpului învăța incredibil de mult, și o făcea pentru a se întreține, căci era student, provenea dintr-o familie obișnuită, fără prea mari posibilități și avea nevoie de bani.

A fost o relație discretă pentru că el e un tip discret. Ne-am cunoscut printr-un prieten comun, în club, la o petecerea a mea…

Am fost un vector în viața lui Andrei. L-am inspirat. Era cu 13 ani mai tânăr și avea lângă el un om cu carieră, o tipă care știa ce vrea de la viață, puternică. Iar el, un tip cu un IQ incredibil, pe care toți doctorii îl luau pe lângă el, care a operat încă din facultate şi și-a urmat drumul”, a declarat DJ Wanda despre fostul iubit, Andrei Baciu.