Actualitate, Stiri

Chiar si din inchisoare, Cristi Borcea vegheaza asupra mezinului familiei.

ruzt (7)

In lipsa tatalui, condamnat la 6 ani de inchisoare in “Dosarul transferurilor”, dar si a mamei, prinsa probabil cu afacerile familiei, mezinul Borcea se bucura de copilarie sub atenta supraveghere a angajatilor de incredere.

Chiar din inchisoare, Cristi Borcea are grija ca micutului George Alexandru sa nu-i lipseasca nimic. Mezinul familiei are parte de o copilarie linistita si fericita chiar si in clipele cand parintii nu ii sunt aproape. In compania celor doua bone filipineze si supravegheat atent de un angajat de incredere, baietelul s-a bucurat in voie de o plimbare in parc. Lipsit de griji, micutul a parut sa profite de ziua frumoasa de primavara si s-a distrat pe cinste in compania celor doua femei care il ingrijesc mai ceva ca pe un print.

Dupa plimbare, inainte de a ajunge acasa, au facut un popas la un fast food, de unde angajatii au comandat tot ce le-a facut cu ochiul. Chiar daca au luat mancarea la pachet, s-au oprit pentru cateva momente in parcare, unde au savurat preparatele. Probabil incantat de aroma preparatelor, micutul a cerut sa guste din bunatati. Bonele nu au stat pe ganduri si l-au servit pe loc cu o bucata de pui.


loading...