Politic, Stiri

Chiar daca sunt rivali, Teodor Melescanu il lauda pe Victor Ponta

Fost sef SIE si actual candidat la prezidentiale, Teodor Melescanu ii priveste pe contracandidatii sai la adevarata lor valoare. Stie care sunt punctele forte ale premierului Victor Ponta si de ce aptitudini da dovada primarul Sibiului, Klaus Iohannis.

ponta

Cu siguranta, cel mai aprig contracandidat al lui Melescanu in lupta pentru Cotroceni este seful Guvernului, Victor Ponta. Acesta a dovedit ca stie sa faca fata situatiilor complicate si, cel mai de temut lucru, a avut parte de o ascensiune rapida.

„Este o dovada de performanta sa faci un asemenea salt in 10 ani – presedinte de partid, premier, candidat, primul in sondaje […] Este tanar, este energic, iar fata de premierul Boc, in materie de comunicare, se vede diferenta”, a declarat Melescanu pentru un post de televiziune.

melescanu

In ceea ce il priveste pe Klaus Iohannis, competentele sale nu corespund unui prezidentiabil.

„Problema mare este totusi lipsa totala de experienta si chiar de expertiza in materiile care tin de competentele presedintelui. Primarul se ocupa de flori si de parcuri, presedintele se ocupa de justitie, e o diferenta foarte mare. (…) Pare o imagine care se plimba dintr-un loc in altul, fara sa aiba substanta in interior „, apreciaza fostul sef SIE.

blank