Patronului clubului FCSB, Gigi Becali, a precizat că va face apel la decizia dată vineri, 5 iulie, de Tribunalul Bucureşti, în urma căreia formaţia din Liga 1 pierde palmaresul din 1947 până în 2003 în favoarea echipei din Liga a patra, CSA Steaua.

“Nu mă afectează! Asta e România. Mă minunez şi eu. Aici e vorba de continuitate. Dacă un copil face clasa I şi după aceea face clasa a II-a şi tot aşa până în clasa a 12-a, înseamnă că el a făcut toate clasele. Nu altcineva, a spus Patronului clubului FCSB, Gigi Becali.

Pe de o parte râd, pe altă parte plâng pentru că aşa ceva se întâmplă în România, în ţara mea! Voi ataca decizia la Curtea de Apel pentru că vreau să văd până unde se poate merge! Dacă şi la Curtea de Apel se menţine decizia, înseamnă că toţi suntem nebuni şi proşti. Înseamnă că tot globul este idiot şi doar judecătorul este deştept”, a declarat Gigi Becali pentru gsp.ro, care a vorbit şi despre efectul pe care o să-l aibă această decizie asupra echipei sale, FCSB:

“Doar pierdem 2 puncte la coeficientul UEFA! Le aveam pentru că aveam Cupa Campionilor în palmares. Dar nu mă deranjează. Asta e România! Pierde o echipă românească la coeficient. Cei de la CSA nici nu au ce să facă cu palmaresul. Dacă vor să promoveze şi fac societate pe acţiuni şi se asociază cu un privat, o să contest decizia.

Nu poate acea societate să preia palmaresul Stelei. Dacă eu nu am putut, acea societate de ce să poată? Dar nu mă mai enervez. Asta e ţara noastră şi trebuie s-o iubim”.