International, Stiri

Cher nu a obosit, dimpotrivă, vrea totul!

Cher: “Femeile din generaţia mea nu cedează locul nimănui”

Cher-67

Cântăreaţa americană Cher a declarat că femeile din generaţia ei nu cedează locul nimănui, într-o conferinţă de presă care a avut loc recent la Paris, în timpul căreia a anunţat că va pleca într-un turneu de promovare a celui mai nou album al ei, “Closer to the Truth”.

“În generaţia mea, mai ales în mediul muzical, dacă ne puteţi da la o parte, puteţi să rămâneţi, dar, dacă nu reuşiţi acest lucru, noi rămânem. Toate celelalte generaţii s-au dat la o parte pentru a face loc tinerilor, dar noi nu abandonăm”, a precizat Cher, în vârstă de 67 de ani.

5.0.2

Cel mai recent album al lui Cher, lansat după o pauză de 12 ani, continuă linia dance impusă de hitul “Believe” şi va fi promovat într-un turneu de concerte, cu 49 de spectacole deja programate în Statele Unite şi Canada.

După ce a debutat în anii ’60 în duet cu soţul ei Sonny, cunoscând succesul cu hitul “I got you babe”, Cher a îmbrăţişat cariera solo, care i-a adus celebritatea mondială, cu peste 100 de milioane de albume vândute în toată lumea.

Câştigătoare a numeroase premii prestigioase, inclusiv Grammy şi Oscar (cea mai bună actriţă în rol principal, pentru filmul “Visătorii/ Moonstruck”, 1988), Cher a fost o prezenţă constantă în fruntea topurilor muzicale internaţionale încă din anii 1960. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără “I Got You Babe” – cu fostul ei soţ Sonny Bono -, “If I Could Turn Back Time”, “The Shoop Shoop Song (It’s In His Kiss)” şi “Believe”.