International, Stiri

A cheltuit o avere ca sa se transforme intr-o papusa sexuala vie. Cum arata acum Victoria.

O tanara de 30 de ani, fotomodel, a cheltuit o avere pentru a arata ca o papusa gonflabila – idealul ei de frumusete.

61570555

Victoria Wild a dat in jur de 40.000 de euro pe rinoplastie, implanturi permanente la buze, injectii cu Botox si trei operatii de marire a sanilor, toate pentru a arata ca o papusa sexuala, relateaza Daily Mail. Tanara spune ca nu se opreste aici si ca in viitor va face si alte operatii pentru a-si „desavarsi” infatisarea.

Victoria, care locuieste la Cannes, Franta, spune ca si-a platit operatiile din ceea ce a castigat ca model, dar si cu ajutorul financiar al iubitului ei. „Cine nu vrea sa fie tratata ca o papusa? Sunt atat de sexy. Toti oamenii se uita dupa mine si iubesc asta”, a spus Victoria.

BurJwauCYAE6qPF.jpg large

Tanara spune ca visa sa arate asemenea unei papusi sexuale pe cand era adolescenta, in tara ei natala, Letonia. „Am avut o copilarie normala, asa cum are orice copil care locuieste la tara. Cand am crescut, am inceput sa sufar de tot felul de complexe: aveam sani mici si buze subtiri”, spune ea.

BtyXoFhCUAAix8a.jpg large

A plecat in Franta si a devenit fotomodel la 20 de ani, iar 5 ani mai tarziu l-a intalnit pe Simon, actualul ei iubit, un om de afaceri italian. Victoria i-a spus ca vrea cateva „modificari”, iar Simon a fost mai mult decat fericit sa plateasca operatiile estetice. Victoria spune ca iubitul ei este foarte multumit de „investitie” si mandru ca ea atrage privirile tuturor barbatilor.

blank