Showbiz, Stiri

Cheloo lasa gusturi amare concurentilor de la X Factor

Cheloo lasa gusturi amare concurentilor de la X Factor

cheloo

Cantaretul Cheloo isi asuma cu generozitate rolul de scarba in emisiunea X Factor si ajunge sa ii aduca in pragul disperarii pe concurentii din emisiune.

„Permiteti-mi sa va distrez! In calitatea mea de nimeni cu pix si cu foaie am pretentia exagerata de a-i ruga pe urmatorii sa faca un pas in fata. Sa fiu serios sau sa fiu papagal?”, este replica lui Cheloo fata de concurentii emisiunii X Factor, acestia chiar ajungand sa cedeze nervos. 

 Cheloo nu accepta snobismul comercial si nu isi schimba modul de a gandi pentru o simpla emisiune, asa ca taie in continuare in carne vie privind preselectia concurentilor din emsiune : „Va multumim ca ati participat la acest concurs. Stiu ca stiti ca nu o sa ajungeti foarte departe in acest concurs. Stati drepti daca tot stati. Domnul a sfarsit intr-o balta de tarla precum presupusa viitoare cariera. Nu vreau sa va amagesc. Imi rezerv dreptul de a fi o scarba si a spune ca votul nostru este da. Deci nu mai au nicio reactie.”, ramane modul de abordare a lui Cheloo.

 

blank