Showbiz

Cheloo are probleme cu legea!

Cheloo are probleme cu justitia. Cantaretul a intrat intr-un conflict in urma cu 5 ani, iar acum este tarat prin tribunale alaturi de alt rapper celebru.

61646741

MarkOne si Cheloo au fost dati in judecata pentru loviri si alte violente, iar dosarul a ajuns la Curtea de Apel Bucuresti. Marian Minca (MarkOne) a atacat decizia prin care trebuie sa plateasca despagubiri lui Daniel Apetrei.

Cheloo a reusit sa cada la o intelegere cu cel care l-a reclamat, dar numele lui a aparut din nou pe lista inculpatilor odata cu apelul depus de MarkOne.

In septembrie 2014, judecatorii au decis ca Stefan Ion Catalin, trebuie sa plateasca o amenda penala de 2000 de lei pentru savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente. MarkOne nu a scapat la fel de ieftin si a fost obligat sa plateasca 3099.28 lei despagubiri si 1500 de euro reprezentand prejudicii materiale.

Povestea a inceput in anul 2010, cand DJ-ul Daniel Apetrei s-a intalnit cu Cheloo si MarkOne la o petrecere, in seara de Craciun. MarkOne l-a numit homosexual pe DJ, iar acesta i-a intors vorba si i-a replicat ca il invinta la o partida de sex. Mark One a explodat si cearta lor a degenerat.