Showbiz, Stiri

Cheloo, accidentat la X Factor dintr-o mare prostie!

S-a aruncat în public şi şi-a dislocat umărul!

Cheloo

Cheloo s-a accidentat grav la X Factor incercand sa ii arate unui concurent cum pot plonja artistii de pe scena deasupra publicului. Din pacate, nu a fost tinut in palme de spectatori, astfel ca a cazut si si-a dislocat umarul.

Cheloo a dorit sa impresioneze, dar a esuat. Artistul a dorit sa ii arate unui concurent de la X Factor cum se face stage diving, mai exact cum pot plonja artistii de pe scena deasupra publicului.

In mod normal cei care fac acest lucru sunt tinuti la inaltime pe mainile spectatorilor, numai ca de fdta aceasta Cheloo a avut ghinion. Initiativa a esuat si a cazut dislocandu-si umarul. Până să-şi dea seama că nu e glumă, câteva clipe nimeni nu a reacţionat. Medicii au venit repede, dar nu au reuşit să-i pună umărul la loc. Între timp Cheloo îi înjura pe toţi, mai ales pe cel care nu a ştiu cum să-l prindă. Penibil!

A fost transportat de urgenţă la spital, iar cascadoria lui îi va ţine mâna imobilizată pentru ceva timp.

Cât de prost să fii să faci aşa ceva cu un public neavizat, în care oamenii nu sunt pregătiţi de reala lui intenţie?! Glumele lui şi miştourile cu publicul, care de cele mai multe ori nu-l iau în seamă, s-au răzbunat pe Cheloo. Iar cântăreţul are cam multe kilograme în plus pentru ca o asemenea aruncare să fie reuşită!