Chefi
Showbiz

Chefi la cuțite ajunge în instanță. E război total

Antena Group, care deţine Antena 1, i-a dat în judecată pe Florin Dumitrecu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea, care au refuzat să mai filmeze pentru „Chefi la cuțite”. Televiziunea ar avea un plan foarte bine pus la punct.

Antena 1 a înregistrat pe 23 noiembrie câte un proces fiecăruia dintre chefi, la Tribunalul Bucureşti. Șefii televiziunii ar fi dispuși să faca orice pentru a îi aduce înapoi la Chefi la cuțite pe Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea.

Antena 1 i-a dat în judecată pe cei trei chefi

Obiectul procesului menţionat pe portalul instanţelor este „obligarea să execute contractul de prestaţii artistice”. Cu alte cuvinte, cei trei chefi ar putea fi nevoiți să te întoarcă în emisiunea culinară de pe Antena 1. Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au contract până la finalul acestui an.

Momentan nu s-a stabilit un termen de judecată pentru niciunul dintre cele trei procese, însă acestea sunt de durată

Chefi

Chefi

Chefi

Ce spune Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu a declarat că se aștepta sa fie dat în judecată de Antena Group. El a spus că nu este vinovat și că le dorește multă sănătate și putere de muncă șefilor televiziunii în care s-a făcut cunoscut.

„Eu sunt pârâtul. Eu n-am făcut nimic rău. Dar întrebați-i pe ei de ce ne-au dat în judecată, că ei ne-au dat, nu noi. Mare lucru nu am ce să spun, nici nu vreau să spun vreo prostie, mai bine tac! Adică, nu știu ce scrie în acțiunea lor de judecată… Nici nu știam, am aflat de judecată acum un minut, mi-a scris cineva, `băi, v-a dat în judecată Antena!` Îți dai seama că ne așteptam să ne dea. Să le scrii că le doresc multă sănătate, fericire și putere de muncă!”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Au refuzat să mai participe la filmările Chefi la cuțite

Cei trei juraţi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu au refuzat să mai participe la filmările noului sezon, care ar fi trebuit să înceapă în luna octombrie. Ei au spus că sunt prea obosiți și că preferă să plece de la Chefi la cuțite.

La momentul respectiv, producătoarea Mona Segall a declarat că nu se aștepta la asta și că decizia celor 3 a afectat o echipă de peste 150 de persoane.

„Spre marea mea surprindere, cu mai puţin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obositi ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată.

Ştiu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îţi trebuie ca să îl duci la ca-păt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai ştiu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesionişti, care după atâţia ani înţeleg televiziune, înţeleg şi ştiu ce presupune pregătirea acestui format, ştiu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni şi nu pot fi remediate într-o lună de zile”, a spus Mona Segal.

blank